A brand new year
Image default
Hobby en vrije tijd

Escape room voor 2 personen

Tegenwoordig heeft iedereen het er over, de real life escape room. Een fenomeen die is overgewaaid uit Oost-Europa en Nederland langzaamaan aan het veroveren is. De spelregels van een escape room zijn heel makkelijk. Samen met je medespelers word je opgesloten in een kamer. Door goed samen te werken en puzzels op te lossen, moeten jullie proberen uit de kamer te komen. Het is een groepsactiviteit die doorgaans gespeeld wordt in een grote groep van 4 tot 6 spelers.

Escape rooms voor kleine groepen

De meeste escape rooms zijn bedoeld voor grote groepen. Deze kamers zijn dan ook erg geschikt als vrijgezellenfeest of teambuildingsuitje. Maar juist omdat deze escape rooms een uitdaging moeten leveren voor grote groepen is het voor kleine groepen (van bijvoorbeeld 2 deelnemers) erg moeilijk om uit deze kamers te ontsnappen. Voor kleine gezelschappen is het dan natuurlijk niet bepaald motiverend om aan een missie te beginnen die hoogstwaarschijnlijk toch uitloopt op een mislukking. Xcape Logix Escape room Nijmegen begrijpt dit en heeft een escape room thema gebouwd die speciaal voor groepen van 2 personen is bedoeld.

Escape from the dark

In deze escape room voor 2 personen worden jullie wakker in een donkere ruimte vastgeketend aan de muur. Je weet niet waar je bent, noch weet je waarom je er bent beland. Het enige wat je je nog vaag kan herinneren is dat je van achteren een klap op je hoofd kreeg. Maar veel tijd om na te denken heb je niet, want in de verte hoor je voetstappen jouw kant naderen. Je ontvoerder staat klaar om vreselijke dingen met jullie te doen. Lukt het je om te ontsnappen voordat hij terug komt? Can you escape from the dark?

Wil je meer te weten komen over deze of andere spannende thema’s van Xcape Logix Escape room Nijmegen ga dan naar www.xcapelogix.nl voor meer informatie.

 

https://www.xcapelogix.nl