A brand new year
Image default
Gezondheid

Gevallen tijdens voetbal

Helaas ben ik tijdens mijn wedstrijd afgelopen zaterdag neergehaald met voetballen. Ik ben toen helemaal verkeerd gevallen en kon mezelf amper opvangen. Toen heb ik mijn pols gebroken, daar ben ik achter gekomen na een kort ziekenhuisbezoekje. Ik kreeg te horen dat je via bepaalde websites een botgroeistimulator kan krijgen die je helpt met de groei van botweefsel tijdens een botbreuk. Het lost het probleem niet meteen op, maar het ‘stimuleert’ zoals de naam het al zegt. Het kan er voor zorgen dat de herstelperiode van je botbreuk relatief korter zal zijn dan wanneer je het ‘op eigen kracht’ zal gaan doen. Om erachter te komen waar ik een botgroeistimulator kan krijgen ben ik gaan Googelen op dat woord in de hoop dat ik vast wel ergens een goede website zal krijgen.

 

Osteotron IV

Na een kleine zoektocht op Google ben ik uitgekomen op osteotron.nl. Daar boden zij de Osteotron IV aan. Een botgroeistimulator die door middel van LIPUS signalen (Laag Intensiteit Pulserend Ultra Geluid). Zo stimuleert het apparaat de genezing van jouw botbreuken en zorgt het ervoor dat jij eerder dan de voorgestelde rustperiode van 6 weken. Nu ben ik dus in contact gekomen via de site osteotron.nl en nu hoop ik dat zij ook mij kunnen helpen met een snellere hersteltijd. Ik wil hier namelijk zo snel mogelijk vanaf en daar wil ik alles aan doen. Ik wil weer kunnen voetballen en desnoods met het gips nog om. Ik kan de komende wedstrijden echt niet missen en ik hoop dat de Osteotron IV mij daar ook echt mee kan helpen.

 

Een paar weken later ben ik vrijwel van mijn botbreuk herstelt en is alles ook op natuurlijk wijze afgehandeld. Er komen dus geen gekke dingen aan te pas het (natuurlijke) herstelproces wordt alleen wat gestimuleerd waardoor jij een betere herstel kunt krijgen van je breuken. Ben jij ook op zoek naar een botgroeistimulator? Kijk dan eens op www.osteotron.nl