A brand new year
Image default
Fotografie

Verjaardag van Oma? Geef een fotoshoot cadeau!

Elk jaar stellen we ons dezelfde vraag: welk leuk cadeau zullen we dit jaar eens voor de verjaardag van onze lieve oma verzinnen? Wederom een bosje bloemen, een etentje of een dagje uit? 

Allemaal leuke ideeën, maar waarom dit jaar niet een cadeau geven waar ze blijvend van kan genieten. Tijdens haar verjaardag en nog lang daarna. Een super leuk cadeau. Hartverwarmend en dierbaar! En wat is haar uiteindelijk dierbaarder dan haar kinderen en kleinkinderen?

Waarom dit jaar niet eens overwegen om een unieke professionele fotoshoot cadeau te geven aan oma?

Het vastleggen van een uniek moment

Elke foto die je maakt van je gezin is uniek. Het maakt daarbij niet uit of de kinderen nog klein zijn of al wat groter. Voorwaarde voor een echt speciale gezinsfoto is echter wel dat iedereen er op staat. En het liefst leuk en ontspannen. Want laten we eerlijk zijn, daar schuilt vaak een probleem. 

Hoe vaak gebeurt het uiteindelijk dat je familie compleet is? En er ook nog iemand in de buurt is om er een unieke plaat van te schieten? Iemand die ook nog eens een goede foto kan nemen?

Hoe vaak hoor je niet: “Goh, jammer dat die of die er niet opstaat.”? Alleen maar omdat die de foto nam. Of “Helaas heeft dochterlief net haar ogen dicht.” Of “Net iets teveel tegenlicht.”

De familie fotoshoot

Als je er goed over nadenkt, lukt het je maar zelden om een ideale familiefoto te maken. Daarvoor heb je een professionele fotograaf nodig. Iemand die ruim ervaring heeft om zo’n uniek, intiem moment tijdens een familieshoot in de camera te vangen.

En daar kom ik om de hoek kijken: Stefan Segers. Zeg maar Stefan. Aangenaam!
Ik ben reeds sinds 2008 actief als professionele fotograaf met als specialiteit familieportretten.

Meerdere mogelijkheden

Naast een foto van je eigen gezin kun je natuurlijk ook overwegen om je hele familie op de gevoelige plaat vast te laten leggen. Dat wil zeggen een foto met je broers en/of zusters en alle kleinkinderen.

Een andere mogelijkheid is de hele fotoshoot cadeau te doen. Met andere woorden, een toekomstige fotosessie te bestellen waarvan oma en opa zelf ook onderdeel uitmaken.

Daarbij kun je kiezen voor een fotoshoot in de studio, maar ook een op locatie. In je eigen woonhuis of de tuin. Zo ook, in het park of het bos, langs de rivier of op het dorpsplein.

Zelf meedenken

Het is daarbij belangrijk te weten dat je zelf bij de fotoshoot bent betrokken. Niet alleen als onderdeel van de foto, maar ook om uiteindelijk de mooiste foto te kiezen.

Tijdens elke familie fotoshoot worden vele foto’s gemaakt. In allerlei poses, combinaties en tegen verschillende achtergronden. Het gegarandeerde resultaat: meerdere prachtige familiefoto’s om uit te kiezen. Soms een moeilijke keuze, waarbij je oma natuurlijk kunt betrekken. Voor haar is het speciale fotocadeau tenslotte bestemd.

Daarbij moet ook gezegd dat de familiebijeenkomst op zichzelf ook vaak al een beleving is. Een leuk momentje samen met opa en oma, je gezin of de hele familie.

Meer informatie over hoe een familieshoot in zijn werk gaat

Op deze website vind je verder alle informatie die je nodig hebt ten aanzien van een ideale familie fotoshoot.

Naast nadere informatie over mij, kun je er allerlei nuttige tips op terugvinden. Zaken waar je rekening mee kunt houden bij het maken van een goede familiefoto. Zoals bijvoorbeeld afspraken over kleding en kleuren. De locatie. Hoe lang de fotosessie duurt. En nog veel meer.

Dit alles met als doel om dit jaar een unieke familiefoto cadeau te geven aan oma. Een cadeau waar je zelf gegarandeerd ook een dierbare herinnering aan overhoudt. Neem gerust contact met me op bij eventuele vragen of advies.

https://www.familieshoot.nl/familiefotograaf