A brand new year
Image default
Financieel

De beste minilening is een paar klikken weg met de nieuwe website Moneezy

Moneezy is een internationaal platform voor het vergelijken van leningen waarmee de consument de door verschillende kredietverstrekkers aangeboden minileningen kan vergelijken. Moneezy is actief in meer dan 30 landen en is een betrouwbare online leningsexpert voor iedereen die snel geld nodig heeft.

Hoe helpt Moneezy je bij het kiezen van de juiste minilening? Op moneezy.com krijg je een gepersonaliseerde lijst met leningen die overeenkomen met de criteria die je hebt ingesteld. Als je bijvoorbeeld op zoek bent naar een minilening van 500 euro, dan krijg je alleen maar kredietverstrekkers te zien die een minilening van 500 euro aanbieden.

Zodra je de lijst hebt van de kredietverstrekkers die een minilening aanbieden die aan uw behoeften voldoet, kun je beginnen met het vergelijken van de leningen op basis van hun jaarlijkse percentage (APR). Wat is een jaarlijks percentage? Het JKP helpt je bij de berekening van de werkelijke kosten van het krediet. Het JKP omvat het tarief van het krediet, inclusief alle vergoedingen of bijkomende kosten die de kredietovereenkomst heeft.

Als je de lening met de beste voorwaarden hebt gevonden, kun je gewoon op de knop toepassen klikken en de kredietaanvraag invullen. Je kunt dezelfde dag nog een antwoord van de kredietverstrekker verwachten en als je lening wordt goedgekeurd, kun je het geld binnen enkele uren op je bankrekening laten overmaken.

Moneezy wil de consument helpen een geïnformeerde keuze te maken. Zo kun je op de website artikelen vinden die een antwoord geven op al je vragen over het lenen van geld. Je vindt er waardevolle informatie over welke soorten leningen er allemaal zijn en hoe je ze kunt vergelijken. Je kunt informatie vinden over de kredietverstrekkers en de voorwaarden voor de leningen die zij aanbieden.

Je kunt Moneezy 100% gratis gebruiken, op elk moment van de dag. Je kunt leningen gemakkelijk thuis of onderweg vergelijken! Moneezy helpt je bij het vinden van de beste minilening wanneer je geld nodig hebt en bespaart je veel tijd bij het vergelijken van leningen. Het vinden van een minilening is nog nooit zo gemakkelijk geweest!

https://moneezy.com/nl/minilening