A brand new year
Image default
Eten en drinken

Verse juices vanuit een Juice lab

Op zoek naar iets echts origineels voor jouw bedrijf of evenement? Shakes on Wheels verhuurt de tofste juicebarren voor elke gelegenheid!

Verschil tussen smoothie en juice?

Een juice en een smoothie zijn zeker niet hetzelfde. Bij een smoothie gaat al het fruit en groente in een blender en komt er een dik drankje uit. Dit dikkere drankje zit vol voedingsstoffen en geeft een echte energieboost. Aan een smoothie kan je ook yoghurt toevoegen voor de extra eiwitten.

Bij een juice gebruik je een juicer, deze scheidt het sap van de vezels. Dan komt er een dunner drankje uit, denk aan vers geperst sinaasappelsap bijvoorbeeld. Hierin zitten danwel geen vezels meer, maar des te meer vitamines en mineralen. Vaak word er in een goede juice veel meer groente dan fruit gebruikt, op deze manier worden de suikers laag gehouden.

In een juice kan je bijna al het groente en fruit verwerken wat je maar kan bedenken. Ook verse kruiden kunnen een gezonde en smaakvolle toevoeging zijn. Bij Shakes on Wheels kan je een Juicebar huren en daarbij ook gelijk hun expertise. Ze zorgen met de beste combinaties voor de meest heerlijke juices die ze op fruitige wijze presenteren. Ook kunnen ze jouw gasten alles vertellen over de verschillende juices en gaan ze graag met jou in gesprek over de gezondheidsvoordelen. Zo nemen de gasten ook bruikbare informatie mee naar huis waar ze in hun dagelijks leven wat mee kunnen.

Verschillende Juicebars

Neem vooral een kijkje op hun website als je geinteresseerd bent. Ze hebben mooie barren beschikbaar, van groot tot klein. Ook als de bar een kleine lift in moet zijn er altijd mogelijkheden. Zo zijn de meeste barren inklapbaar. De barren komen altijd  met een ervaren bartender. Deze ontzorgt je volledig. Vanuit jou is er eigenlijk alleen een plek om te staan en elektriciteit nodig. Shakes on Wheels zorgt voor alle disposables, fruit, groente, de bar en alle apparatuur. Tarieven zijn trouwens ook heel redelijk.

Juice Laboratorium

Eén van de meest toffe concepten door Shakes on Wheels ontwikkeld is hun Juice Laboratorium. Hier mixen ze de juices in elkaar met behulp van allerlei buizen, flessen en bekers rechtstreek afkomstig uit een Laboratorium. Als je het leuk vind kan het zelfs in doktersjassen met glazen brillen voor extra effect. En af en toe een flinke damp wolk terwijl er gemixt word. Dit zal zeker de aandacht van jou bezoekers trekken. En wat dacht je van reageerbuisjes om in uit te serveren. Origineel en milieubewust zo zonder plastic.

Duurzaam

Veel van het groente en fruit dat word gebruikt valt in de categorie overtollig, te lelijk voor de supermakt of te rijp om te verkopen. Deze producten zijn echt juist van zeer goede kwaliteit. En op deze manier gaat Shakes on Wheels voedselverspilling tegen. Naast dat ze altijd met biologisch afbreekbaar plastic werken is dit dus ook erg duurzaam.

Wat zijn de voordelen van het huren van een Juicebar bij Shakes on Wheels?

– De juicebars zijn een echte eyecatcher, super origineel en minder bekend dan de ‘gewonere’ smoothiebar.

– De juices zijn coldpressed, wat de meest gezonde manier van persen is. Hierdoor blijven alle vitamines en mineralen bewaard. Zodat je het sap op de meest gezonde en smakelijke manier tot je kan nemen.

– De ervaren bartenders zorgen voor een echte beleving en kunnen je gasten alles vertellen over de juices. Ze zullen zeker show stelen!

– Gezonde uitstraling! De juicebar zal volledig aangekleed zijn met vers fruit, groente en kruiden. 

– Er is een ruime keuze aan juicebars, waardoor er altijd één is die past bij jouw evenement. Ook qua formaat trouwens.

– Samen met jou kunnen we het perfecte menu samenstellen. Qua smaak en vitamines, ons juicemenu zal jou en je gasten een echte boost geven!

– Het is mogelijk de juices te laten uitserveren vanuit toffe reageerbuisjes en vanuit ons juice laboratorium.

Overig aanbod Shakes on Wheels

Shakes on Wheels doet nog veel meer dan alleen juices. Zo hebben ze de lekkerste smoothies, mocktails, kokosnoten en verse jus d’orange in hun assortiment.

Smoothies: Op basis van vers en bevroren fruit. Dit zorgt voor de perfecte consistentie en smaak. En de smoothies zijn gelijk lekker koud.

Mocktails: De mocktails zijn op basis van verse siropen, ijs en kruiden. Heerlijke combinaties die zeer verfrissend zijn. De mocktails worden “festival style” geserveerd.

Verse jus: Sinaasappelsap zoals het hoort, van de lekkerste zonnige sinaasappels vers geperst vanuit een professionele ZUMEX. Wie houdt er nou niet van glas vers geperst sap in de morgen?

Kokosnoten: ALs je een echte beleving wilt is dit wat je zoekt. Onze shakers hakken verse jonge kokosnoten voor je open en serveren deze met ijs een beetje limoen en een rietje. Tropisch genieten!

Ontstaan Shakes on Wheels

Na een reis door Azië in 2014 waren we zo geïnspireerd door de streetfoodcultuur en de simpele doch gezonde manier van leven dat we dit op een laagdrempelige manier naar Nederland wilde halen.

Shakes on Wheels is begonnen met een bakfiets die is ogebouwd tot smoothiefiets. Hiermee werd eerst verkocht op Utrecht CS en markten. Al snel werd uitgebreid naar meerdere barren geschikt voor meerdere events. Zo hebben we nu 8 reguliere barren in ons aanbod. En allerlei gezonde producten die aansluiten bij het bestaande aanbod zoals vers fruit,

Toen de zaken goed begonnen te lopen is er ook een foodtruck bijgekomen. Hiermee kunnen we ook op grote festivals staan en voor grote groepen verse sappen maken. Met de uitbreiding van het hechte team tot gevolg. Het team bestaan inmiddels ook 10 vaste shakers die dagelijks door heel Nederland op pad zijn om verse sappen te maken. Startpunt is altijd de vershal in Utrecht, onze vaste locatie en hoofdkwartier.

Tarieven

De prijzen voor het huren van een juicebar zijn bij Shakes on Wheels zeer redelijk. Zo is het al mogelijk vanaf €450 (ex. btw). Elk evenement is natuurlijk uniek dus daarbij hoort ook een offerte op maat.

Neem voor meer informatie zeker eens een kijkje op Juicebar huren op de website van Shakes on Wheels. Stuur een mailtje en je hebt snel contact. De moeite waard!

 

 

 

 

 

 

https://shakesonwheels.nl/juicebar-huren/