A brand new year
Image default
Eten en drinken

Niet zelf je broodjes meer smeren

Het klinkt altijd zo makkelijk, even broodjes regelen voor de lunch van vanmiddag. Zo gepiept denk je, even smeren en klaar. Maar voor je het weet ben je veel meer tijd kwijt dan de bedoeling was. Dan zou belegde broodjes bestellen veel makkelijker zijn. Gelukkig is dit ook steeds vaker een optie. Meestal kan je zelf kiezen welke soorten beleg je wilt hebben zodat er voor ieder wat wils is. En misschien wil je meer dan alleen wat lekkere broodjes. Belegde broodjes kan je prima combineren met bijvoorbeeld een verse fruitsalade en lekkere smoothies. 

Lunchen in een grote groep 

Een gezamenlijke lunch kan heel gezellig zijn. Binnen je bedrijf kan dit voor binding zorgen tussen je medewerkers. Want wat is er nou leuker dan samen een broodje eten en ondertussen lekker kletsen? Zo kom je er nog eens achter wie er al een jaar lang aan de andere kant van het kantoor zit, maar van wie je toch de naam stiekem niet meer weet. Maar een lunch is niet alleen een leuke optie voor bedrijven. Je zou ook kunnen denken aan een netwerking lunch. Met professionals praten uit je vakgebied onder het genot van een lekkere lunch en zo je netwerk uitbreiden. Je weet maar nooit waar dat goed voor is. 

Het ontbijt als verbind moment 

Behalve lunch is ook het ontbijt een goed moment om even met mensen te verbinden. Denk bijvoorbeeld eens aan dat eerste gezamenlijke ontbijt aan het begin van een vakantie. Heerlijke relaxt eten terwijl je van alles en nog wat kan bespreken, zonder de gebruikelijke rush om op tijd op werk te zijn. En nu kan je ook nog eens afwijken van die standaard boterham met hagelslag, want hoe lekker die ook is, soms wil je eens wat anders. Zoals een lekker versgebakken broodje, misschien wel een muffin erbij? 

Een leuke private dinner 

Diner kan veel verschillende vormen aannemen. Samen koken en daarna rond de tafel genieten van jullie kookkunsten. Voor grotere groepen is dit echter niet zo makkelijk meer. Je moet grotere hoeveelheden maken, hebt meer ruimte nodig en je huis zit vol met mensen. Dan is een private dinner een goede oplossing. Niet de drukte van een restaurant, maar rustig met je eigen groep dineren in een restaurant. Zo kan je een leuk private dinner Amsterdam doen, waarbij je zelf je menu samen kan stellen. In zo’n menu kan je al je voorkeuren en allergieën aangeven, zodat de chef hier rekening mee kan houden. 

Je eigen sfeer creëren

Een private dinner is zeer geschikt wanneer je een specifieke sfeer wilt geven aan het diner. Vaak kan je de locatie namelijk versieren zoals je wilt, waardoor je iets extra’s kan toevoegen aan je evenement. Het personeel van een private dinner locatie heeft meestal veel ervaring met dit soort dingen en kan je altijd advies geven. Je hebt je handen al vol aan het organiseren van een evenement als een private dinner, dus dan is het extra fijn als het personeel van de locatie met je mee kan denken. Vanaf de eerste ontmoeting wordt er meegedacht over hoe jouw diner tot een groot succes kan worden gemaakt.