A brand new year
Image default
Entertainment

Ga ook eens mee met een veilige ballonvaart over Antwerpen

Antwerpen vanuit de lucht ontdekken? Boek vandaag nog je ballonvaart boven Antwerpen bij C-AIR Ballonvaarten en ontdek deze prachtige grootstad vanuit de lucht. Een ballonvaart over Antwerpen is een waar spektakel waar je van kunt genieten in groep of individueel.

Er zijn best wel wat organisaties en bedrijven die ballonvaarten organiseren, maar C-AIR Ballonvaarten steekt er toch wel bovenuit. Ze organiseren niet enkel ballonvaarten boven Antwerpen, maar je kunt ze inschakelen voor een ballonvaart in het ganse land.

De ervaren piloot en zaakvoerder van C-AIR ballonvaarten kent luchtballonnen van binnen en van buiten en heeft niet alleen jaren ervaring met ballonvaarten, hij is ook nog eens Belgisch kampioen ballonvaren. Wil je dus op een veilige en aangename manier een ballonvaart over Antwerpen ondernemen, dan zit je goed met C-AIR ballonvaarten.

Doe een bijzondere ervaring op tijdens een ballonvlucht boven Antwerpen

Heel wat mensen hebben nog nooit met een luchtballon gevlogen en dat is jammer. Een ballonvaart boven de provincie Antwerpen geeft niet enkel een rustgevend gevoel, je ziet ook een heleboel dingen die je vanaf de grond onmogelijk kunt zien of inschatten. Het valt dan ook niet te vergelijken met vliegen met een vliegtuig. Daar zie je wel veel, maar ook eigenlijk niets of weinig van de omgeving. Tijdens een ballonvaart kun je echt genieten en staat de beleving centraal. Je ontdekt je favoriete regio op een gezapig tempo en hebt ruim de tijd om te genieten.

Een ballonvaart in Antwerpen staat garant op een ganse dag pret

Hoe zo een ballonvaart boven Antwerpen wordt aangepakt? Je dag begint met de voorbereiding, een veiligheidsbriefing en de piloot die een antwoord geeft op al je vragen. Voor een ballonvaart over Antwerpen heb je een opgetuigde luchtballon nodig en daar ga jij aan meewerken. Hier ben je toch wel enkele uurtjes mee zoet. Je leert heel wat over de werking van een luchtballon en merkt onmiddellijk dat er enkel van kwalitatief materiaal gebruik wordt gemaakt.

Na het optuigen van de ballon is het tijd om het in de hogere regionen te gaan zoeken. Een ballonvaart over Antwerpen duurt ongeveer een uurtje en je pikt alle hotspots mee. Na een uurtje zet je terug voet aan grond en is het tijd om wat na te praten met een glaasje champagne en een hapje. Ideaal om even van de indrukken te bekomen en nog wat woorden te wisselen met de piloot.

https://www.cair-ballonvaart.be/aanbod/ballonvaart-antwerpen/