A brand new year
Image default
Bedrijven

Hoe een eigen administratiekantoor beginnen?

Wil je een eigen administratiekantoor beginnen of heb je dat al eerder gedaan? Dan kun je er ook voor kiezen om als franchisenemer binnen deze branche te gaan werken. Kubus coöperatie werkt binnen dit vakgebied.

Neem contact op met Kubus

Om in aanmerking te komen voor deze coöperatie dien je als ondernemer wel aan bepaalde eisen te voldoen. In het geval van een administratiekantoor dien je dit zelf te runnen of heb je de ambitie er zelf eentje op poten te zetten binnen korte tijd. Daarnaast dien je nog aan andere eisen te voldoen maar als je precies wilt weten welke dit zijn raadpleeg je het beste even de website of win je inlichtingen in. Dit kun je doen door te bellen, een mailtje te sturen of het contactformulier dat je op de site vindt in te vullen.

Bezoek een presentatiedag indien mogelijk

Kubus organiseert ook presentatiedagen waarvoor je je kunt aanmelden. Omdat het aantal deelnemers aan deze dagen beperkt is dien je op voorhand wel een recent CV en een motivatiebrief te versturen. Een selectiecommissie kijkt vervolgens of je geschikt bent voor deelname aan de dag en indien dit het geval is ontvang je een uitnodiging.

Leer van andere franchisenemers

Franchisenemers kunnen profiteren van bepaalde voordelen. Zo mag je de naam van de overkoepelende organisatie gebruiken. Zeker als deze bekend is door het hele land kan dit je meer en nieuwe klanten opleveren. Daarnaast is een groot voordeel dat je binnen de coöperatie gebruik kunt maken van de kennis en kunde van de andere leden.

Kosten op aanvraag

Franchisenemer worden bij Kubus is niet gratis maar omdat ze niet streven naar een zo hoog mogelijke winst lopen de kosten niet enorm op voor de leden. Als je wilt weten hoeveel de kosten voor jouw onderneming bedragen neem je het beste even contact met het bedrijf op want alle kosten zijn op aanvraag. Je betaalt wel voor verschillende zaken waarbij je bijvoorbeeld kunt denken aan kosten voor het lidmaatschap en voor diverse trainingen.