A brand new year
Image default
Eten en drinken

Luxe catering

Luxe catering nodig? Braziliaanse catering!

Er zijn veel verschillende lekkere hapjes die je kunt kopen bij een Braziliaanse cateraar. Wat denk je van heerlijke krokante kaasballetjes, ook wel “Bolinhos de Queijo” genoemd? Of van heerlijke “Kibe”, een snack met gekruid gehakt, tarwe en knoflook? Is dat niet je favoriet, dan kunnen we je vast overtuigen met “Coxinha”: een snack met kip. De kip is heerlijk gekruid met traditionele Braziliaanse kruiden. Al deze “salgadinho hapjes” zijn een genot voor je tong en je zintuigen; ze doen je denken aan het zonnige Brazilië en zijn vele exotische dansers. Wist je dat je hapjes luxe catering ook kunt huren in combinatie met vermaak? Zo kun je ook Braziliaans entertainment huren voor een bedrijfsfeest. Lees meer over entertainment in traditionele Braziliaanse stijl huren in het volgende kopje.

Entertainment voor een bedrijfsfeest

Brazilië is een land van uitbundige feesten, lekkere drankjes en hapjes en natuurlijk verre uitzichten bij zonsondergang. Men denkt bij het woord “Brazilië” dan ook niet direct aan eten, maar juist aan entertainment. Wie is er nu niet bekend met bossanova of samba muziek en de dansers die daar bij horen? Je denkt misschien bij het organiseren van een bedrijfsfeest niet direct aan Braziliaans entertainment, maar denk er nog maar eens over na… Denk bij Braziliaans entertainment aan:

Een sambashow, waarbij sambadames een prachtige dans uitvoering met mooie sambamuziek. De dames dragen traditionele Braziliaanse kleding voor sambadansen en met de uitnodigende muziek is het haast onmogelijk om stil te blijven zitten. Er zijn ook andere shows die het altijd goed doen bij een bedrijfsfeest, waaronder: een capoeirashow, een “martial arts” show met intense moves en een sambashow met bossanovamuziek.