A brand new year
Image default
Woning en Tuin

Deze hovenier in Alkmaar heeft de groenste vingers van iedereen!

Na een aantal jaar kent u het wel: uw tuin is nodig aan onderhoud toe, schakel in dat geval de beste hovenier van Alkmaar in! De Noord-Hollandse tuinman is gespecialiseerd in tal van dingen op het gebied van groen. Het maakt niet uit wie of wat u bent, van bedrijf tot particulier: De Noord-Hollandse tuinman helpt u met plezier! De Noord-Hollandse tuinman is de beste hovenier van Noord-Holland en actief in de hele provincie!

De meest veelzijdige en groenste hovenier van Alkmaar

De Noord-Hollandse tuinman is de groenste hovenier van Alkmaar, dat is een ding dat zeker is. De man achter dit bedrijf is Gert-Jan Klercq, hij noemt zichzelf ‘’een hovenier in hart en nieren’’. Niets is te gek bij de hovenier in Alkmaar! Bent u op zoek naar een fantastisch tuinontwerp, zorgvuldige tuinaanleg, het beste tuinonderhoud of een mooie tuinrenovatie? Gert-Jan zorgt ervoor dat dit allemaal gerealiseerd kan worden bij u, met altijd het beste resultaat! Gert-Jan is specialist op het gebied van het maken van een ‘’levende’’ tuin. Het doel van Gert-Jan, is een tuin te realiseren die een plek is waar respect voor alles is. ‘’Een tuin moet een plek zijn waar mens, dier en plant in alle harmonie samen kunnen leven’’. Aan veelzijdigheid dus geen gebrek bij De Noord-Hollandse tuinman!

Persoonlijke aandacht voor iedereen

Dit hoveniersbedrijf in Alkmaar hecht veel waarde aan persoonlijke aandacht voor iedereen. Uw tuin is iets waar u trots op moet zijn, een plek die u graag laat zien aan familie en vrienden. De Noord-Hollandse tuinman zorgt er keer op keer voor dat u uw tuin met alle trots laat zien. Dit Alkmaarse hoveniersbedrijf heeft er bewust voor gekozen om kleinschalig te blijven, hierdoor kan Gert-Jan garanderen dat iedereen de persoonlijke aandacht krijgt die hij of zij verdient. Bent u enthousiast geworden over dit hoveniersbedrijf dat actief is in heel Noord-Holland? Neem dan gerust contact op met Gert-Jan Klercq. Hij zal u uitnodigen voor een vrijblijvende afspraak waarin alle mogelijkheden worden besproken. Mail gerust naar info@denoordhollandsetuinman.nl of ga naar de website: www.denoordhollandsetuinman.nl!

Graag tot ziens!