A brand new year
Image default
Dienstverlening

Rijles bij Autorijschool Arnhem

Bij autorijschool Arnhem, van Cees Vendrik volg ik op dit moment mijn rijlessen. Ik heb er nu 10 uur opzitten en het gaat heel erg goed. Cees Vendrik legt alles goed uit, en je kan enorm met hem lachen. Cees Vendrik is een gediplomeerd rijinstructeur. Hij heeft al enkele jaren ervaring met het geven van rijlessen. Wanneer je alles snel oppikt heb je minder rijlessen nodig en kan je snel op voor het praktijk examen. Maar als je het minder snel oppakt dan is het ook iet erg. De rijlessen worden op het tempo van de rijlesnemer aangepast. Elke leerling van autorijschool Arnhem slaagt in het voor hem of haar snelste mogelijke termijn. Je lest met Cees Vendrik, gediplomeerd rijinstructeur op een tijd en dag die de rijlesnemer het beste past. Lees in deze blog waarom ik heb gekozen voor autorijschool Arnhem.

Keuze autorijschool Arnhem

Mijn keuze is gevallen op autorijschool Arnhem omdat die het beste bij mijn eisen pasten aan een autorijschool. Ik was namelijk opzoek naar een mannelijke rijinstructeur met veel ervaring die je rijles geeft tegen een normaal, het liefst goedkoop, tarief. En dat heeft Cees Vendrik allemaal. Natuurlijk was Cees Vendrik niet gelijk de rijschool die ik in mijn hooft had. Want ik kwam eerst allemaal andere rijscholen tegen. Maar die voldeden niet aan mijn wensen lijstje. Ik ging wat verder zoeken en kwam uit bij Cees Vendrik. Dit is een rijschool die aan al mijn eisen voldeed. Ik heb een afspraak gemaakt voor een eerste rijles bij Cees Vendrik en ik verheugde me er al gelijk op.

Eerste rijles

Die morgen was het zover, mijn eerste rijles bij autorijschool Arnhem. Cees Vendrik kwam mij ophalen met zijn auto en reden we naar een industrieterein. Daar mocht ik zelf achter het stuur gaan zitten. De lessen volgde en iik heb er nu al 10 uur opzitten.