A brand new year
Image default
Dienstverlening

De Mare Mediation

Ik heb De Mare Mediation gekozen om alles te regelen voor mijn scheiding. Jammer genoeg ga ik van mijn vrouw scheiden. Het ging al een tijdje niet meer goed en omdat het niet meer zo goed ging is ze zich gaan verdiepen in andere mannen, dit is voor haar ook zeker goed uitgepakt. Ze heeft namelijk een nieuwe man ontmoet waar ze graag verder mee zou willen. Het is dus vanzelfsprekend dat ze dan van mij zou willen scheiden. Ik vind het erg jammer, daarbij hebben we ook nog eens een kind van 7 jaar die er onder moet lijden, maar het is gewoon niet anders. Ik wil natuurlijk niet met een vrouw in huis wonen die elke keer naar een andere man toe gaat omdat ze daar gelukkiger is. Gelukkig staan we beide achter de beslissing en ben ik blij dat we beide  uit elkaar kunnen gaan en ik ook normaal verder kan naar de scheiding. In dit blogje lees je hoe ik bij De Mare Mediation ben gekomen om door mijn scheiding heen te komen.

 

Zoeken op scheiding Tiel

Ik ben op het internet gaan zoeken op scheiding Tiel. Ik woon namelijk in Tiel en wil graag een mediator vinden die in de buurt zit. Gelukkig kwam ik al vrij snel op De Mare Mediation in Maurik terecht. Ze gaven erg goed advies en ik ben zeker blij dat ik daar en mijn toenmalige vrouw heen ben geweest. Maurik is denk ik nog geen 10 minuten rijden met de auto dus het is prima te doen om daar heen te rijden. Ik heb dus De Mare Mediation uitgekozen om mij te helpen.

 

De Mare Mediation

Ik ben erg tevreden met de hulp van De Mare Mediation. Ze hebben ons zeer goed geholpen en we hebben alles op een rijtje kunnen zetten en onze harten kunnen luchten. Nu hopen we dat we uit elkaar kunnen gaan zonder conflicten en hopen we voor elkaar dat we een goed leven krijgen. Bedankt scheiding Tiel!