A brand new year
Image default
Dienstverlening

Oefentherapie mensendieck in Amstelveen

Zoekt u een oefentherapeut Mensendieck uit Amstelveen? Wij mensen bewegen de hele dag door, zelf in onze slaap blijven onze spieren doorwerken. Sommige mensen herken je aan hun houding, dit komt omdat iedereen een eigen houding en een manier van bewegen heeft. Dit is goed, alleen niet als de manier waarop je beweegt rug of nekklachten etc. gaat veroorzaken. Merkt u dat u steeds meer last krijg van klachten en weet u niet waardoor dit komt? Daar kan ik u misschien mee helpen! Bent u woonachtig in Amstelveen en bent u geïnteresseerd in de oefentherapie mensendieck in Amstelveen? Lees dan snel verder!

Wat houdt de oefentherapie mensendieck in Amstelveen in?

In de vorige alinea heeft u al kunnen lezen dat ik therapie geef voor klachten die met de lichaamshouding te maken hebben. Maar wij geven ook therapie als het gaat om klachten die met spanning te maken hebben, of zwangerschap gerelateerde klachten.

De therapie begint met een gratis intakegesprek. Tijdens dit gesprek inclusief onderzoek krijgt u al inzicht in de oorzaken van de klachten. Uiteraard met uw toestemming, maak ik foto’s en filmpjes van de manier waarop u beweegt zodat u zelf bewust wordt van hoe u beweegt en daardoor gaat begrijpen waardoor de klachten ontstaan. Na aanleiding van dit gesprek maken we samen een behandelplan op waarin u zelf de doelen stelt die u wilt gaan behalen.

Waar vindt de oefentherapie mensendieck plaats?

Bij Freedom in motion kunt u terecht voor behandelingen oefentherapie mensendieck in Amstelveen en omstreken. Dit kan op uw eigen locatie, bij u thuis of op het werk. Doordat we op de locatie komen waar u zich het meeste beweegt, zien we wat er fout gaat en hoe we dit kunnen veranderen. Wilt u liever geen behandeling op locatie? Dat is geen probleem! Dan kunt u naar onze praktijk in Amstelveen komen. Wij verzorgen ook groepslessen oefentherapie mensendieck in Amstelveen. Dit is voor mensen met rugklachten, mensen die ontspanning nodig hebben of voor zwangere vrouwen.

Bent u geïnteresseerd geraakt in oefentherapie mensendieck in Amstelveen en wilt u graag van uw klachten af? Neem dan een kijkje op www.freedominmotion.nl en meld u aan voor een gratis intakegesprek!