A brand new year
Image default
Vervoer en transport

Rolstoeltaxi nodig?

U heeft een lichamelijke beperking, zit in en rolstoel en u wilt toch graag ergens heen vervoerd worden. Of uw kind zit in een rolstoel en moet naar school gebracht worden. Daar willen wij u graag bij helpen! Wij van Noot vervoeren u comfortabel naar alle gewenste locaties in Nederland en dit gaat van ziekenhuis tot dierentuin tot vakantie.

De rolstoeltaxi’s van Noot

De rolstoeltaxi’s van Noot bieden plek aan 4 rolstoelen en voor eventuele begeleiders. Ook is elke rolstoeltaxi voorzien van een rolstoellift waarmee u makkelijk de rolstoeltaxi in komt. Het is natuurlijk ook mogelijk om een scootmobiel mee te nemen, dit wordt dan als bagage gerekend. Wij begrijpen dat u graag wilt weten wat er gebeurd terwijl u onderweg naar uw bestemming bent. Wij leren daarom onze chauffeurs om keer op keer te vertellen wat zij aan het doen zijn. Iedereen die

Chauffeur van de rolstoeltaxi is volgt een speciale opleiding waarin zij onder andere dit leren. Veiligheid staat bij ons voorop, daarom leren onze chauffeurs ook in de opleiding hoe ze goed de rolstoel vast zetten en hoe zij een goede rustige rijstijl hanteren zodat u veilig en uiteraard tevreden bent over de manier waarmee wij u of u kind vervoeren.

Onze slogan is niet voor niets ‘Noot voor het hele koor’, ons doel is om het voor iedereen toegankelijk te maken vervoerd te worden op een goede en makkelijke manier.

Rolstoeltaxi huren

Op www.noot.nl kunt u de vele mogelijkheden die wij hebben te bieden vinden. Ook staat hier uitgebreide informatie op over bijvoorbeeld het milieubeleid dat wij hanteren. Op onze site kunt u uiteraard geheel vrijblijvend een offerte opvragen over de rolstoeltaxi’s. Wij zijn vooral actief in de provincie Gelderland en Utrecht maar daarbuiten is natuurlijk ook geen probleem. Wij hebben al veel tevreden klanten die blij zijn dat ze zonder problemen kunnen komen op de gewenste bestemming. Omdat wij al 40 jaar actief zijn op dit gebied, kunt u er op vertrouwen dat wij u wensen zonder problemen kunnen vervullen.

Kunnen wij ook u op een prettige manier vervoeren? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan op www.noot.nl !