A brand new year
Image default
Dienstverlening

Human dynamics training

Vrijwel iedereen die werkzaam is komt in contact met andere geheel verschillende mensen. Hoe ga je hier het beste mee om en hoe zorg je dat de communicatie tussen jullie goed verloopt? En hoe zorg je dat je het beste uit je relatie met je echtgenoot haalt? Dit en nog veel meer leer je in de Human dynamics training van SDP advies.

Waar gaat de human dynamics training over?

U heeft vast wel is over iemand gedacht ‘die komt van een andere planeet’ of ‘waarom zegt hij niet gewoon wat hij bedoeld’ dit en nog veel meer situaties kunnen tot grote problemen leiden die eigenlijk nergens voor nodig zijn.

Human dynamics gaat over de drie principes die in elke mens op aarde aanwezig zijn. Je hebt het mentale, emotionele en fysieke principe. Bij ieder mens is één van die principes lijdend voor hoe hij/zij de wereld ziet en hoe de indrukken worden verwerkt. Omdat u na de training betere mensenkennis heeft, zou het wel is zo kunnen zijn dat u gaat genieten van hoe verschillend mensen eigenlijk zijn.

Wat leer je in de human dynamics training?

Wij geven deze training met als doel dat de onderlinge communicatie en de samenwerking gaat verbeteren. Ook gaan we u laten ontdekken wie u zelf eigenlijk bent. Pas als je jezelf goed kent kan je leren om zo goed mogelijk met de mensen om u heen om te gaan. En omdat je jezelf beter gaat leren kennen, krijg je meer inzicht in de verschillen tussen mensen.

Wat voor human dynamics trainingen zijn er?

Wij bieden zowel trainingen voor bedrijven op als trainingen waar iedereen zich voor in kan schrijven. U kunt zich inschrijven voor het human dynamics basisprogramma welke 2 dagen duurt, als u deze training heeft gevolg kunt u zich vervolgens nog inschrijven voor de human dynamics verdieping training, deze training gaat vooral over het thema ‘werk’. Ten slotte hebben we nog een tweedaagse training voor koppels, deze training heeft als doel om elkaar beter te gaan begrijpen. Deze training geven wij vanuit een Bijbelse visie op het huwelijk.

Voor de kosten van de verschillende trainingen, en de komende trainingen verwijzen wij u naar onze site: www.sdpadvies.nl .