A brand new year
Image default
Dienstverlening

Mevrouw de Aankoopmakelaar

Mevrouw de Aankoopmakelaar is een van televisie bekende landelijke franchise organisatie die je helpt geld te besparen bij de aankoop van je nieuwe woning en is ook actief de regio Amsterdam.

Mevrouw de Aankoopmakelaar is een speciale makelaar die je helpt bij de aankoop van je nieuwe woning, deze makelaar staat recht tegenover de makelaar van de verkopende partij. De makelaar van de verkopende partij is op zoek naar de hoogste prijs voor de woning. Mevrouw de Aankoopmakelaar gaat voor jou juist op zoek naar de scherpst mogelijke aanschafprijs!

In Amsterdam (en omstreken) wordt Mevrouw de Aankoopmakelaar vertegenwoordigd door Monique Verhoef. Monique is een zeer ervaren makelaar en kent de regio als geen ander.

Monique houdt zich alleen maar bezig met de aankoop van woningen en dus niet met de verkoop van woningen. Zo heeft Monique geen tegenstrijdige belangen bij de aanschaf van jouw nieuwe woning!

Monique helpt je met het lezen (begrijpen) van de stukken van de Vereniging van eigenaar, met het opsporen van verborgen gebreken zoals bijvoorbeeld scheuren in een vloer en met het zorgen voor de scherpst mogelijke aanschafprijs.

Mevrouw de Aankoopmakelaar is al meerdere keren uitgeroepen tot ‘De beste makelaar van Nederland’ en dat is natuurlijk niet voor niets. Laat Monique van Mevrouw de Aankoopmakelaar in Amsterdam en omgeving je volledig ontzorgen en de scherpste prijs voor jouw nieuwe woning realiseren!

Met Monique ben je verzekerd van een berg kennis en ervaring, weet je zeker dat je geen miskoop begaat en bespaar je al heel snel duizenden euro’s.

Huis kopen Amsterdam? Neem contact op met Monique!

http://www.mevrouwdeaankoopmakelaar.nl/Amsterdam