A brand new year
Image default
Bloemen

Rouwbloemen.direct als u kiest voor service en kwaliteit van losse rozen tot volledige kistbedekking

Het begeleiden, ondersteunen en het tot in de puntjes regelen voor een begrafenis of crematie is een vak apart. In tegenstelling tot vroeger moet er tegenwoordig meerdere thema’s of uitzonderlijke wensen in vervulling gebracht worden. Toch blijkt de rol van bloemen nog erg belangrijk te zijn en komen hier ook steeds meer variaties en wensen in voor. Rouwbloemen.direct verwezelijkt deze wensen en maakt als u dat wilt in samenspraak een gepersonaliseerd rouwstuk. Natuurlijk kunt u in onze onlineshop ook klassieke rouwstukken bestellen. 

Rouwbloemen.direct onderdeel van sky-Flowers B.V. is een bedrijf wat met veel liefde en passie mee denkt met de nabestaande (de besteller) zo hebben wij onze eigen inkoopcentrale welke elke dag verse bloemen inkoopt rechtstreeks van de veiling te Aalsmeer waardoor we een versgarantie kunnen afgeven van minimaal 7 dagen. Wij hebben gediplomeerde bloembinders in dienst die echt alles kunnen maken en zelfs gepersonaliseerde rouwstuken maken. U zegt, en wij maken het onmogelijke voor u waar. Van losse rozen, rozenblaadje tot volledige kistbedekking. Ook op het gebied van rouwlinten hebben wij vele kleuren en opties voor het bedrukken van het lint. Zo kunnen wij verschillende lettertype, logo of zelfs foto’s drukken op het rouwlint en in verschillende kleuren. We zijn 24 uur 7 dagen in de week telefonisch bereikbaar en bezorgen de stukken door heel Nederland, vandaag besteld is morgen afgeleverd op de door u aangegeven locatie. 

De nabestaande uw steun willen betuigen? Rouwbloemen.direct heeft handgemaakte boeketten in alle kleuren en maten om te versturen als troostbloemmetje naar de nabestaande. Als u dat wenst kunnen wij tegen een kleine meerprijs het boeket in een prachtige glazen vaas leveren. Voor alle troostboeketten geldt voor 13:00 uur besteld dezelfde dag nog geleverd. Neem gerust contact met ons op voor de vele mogelijkheden. 

Rouwbloemen.direct heeft ook een speciale afdeling voor baby/kind rouwstukje en bijzondere stukken het is natuurlijk verschrikkelijk om afscheid te moeten nemen en rouwbloemen.direct begrijpt dan ook dat de nabestaande geen standaard rouwstuk willen maar speciaal voor hen op maat gemaakt. Zo maakt rouwbloemen.direct bijvoorbeeld stukken in de vorm van een hart, een wolkje, engelvleugeltje, beertje, ster(retje), anker, godsdienstig kruis, engel, vlinder of fotolijst omringd met bloemen, en u mag er ook een persoonlijke invulling aan geven. Heeft u een bijzonder rouwstuk in gedachten en staat deze niet in onze webshop? Neem gerust contact met ons op en rouwbloemen.direct zal in samenspraak met u deze verwezelijken. 

Rouwbloemen.direct voor als u kiest voor service, kwalliet en met aandacht gemaakte rouwstukken!

 

 

 

 

https://www.rouwbloemen.direct/