A brand new year
Image default
Winkelen

Daarom kiezen steeds meer mensen voor Puma werkschoenen op de werkvloer

Puma en Timberland werkschoenen zijn heel populair onder werkenden. Het zijn één van de beste merken als het gaat om werkschoenen. U kunt bovendien kiezen uit een ruim assortiment, geschikt voor verschillende disciplines. Want niet alleen bouwvakkers dragen werkschoenen, ze worden ook gedragen in andere branches waar medewerkers veel moeten staan of lopen. Met Puma of Timberland werkschoenen ondersteunt u uw voeten optimaal en voorkomt u blessures en klachten als gevolg van overbelasting. De energie absorberende hak zorgt dat u stabiel staat. Kies daarom voor Puma of Timberland werkschoenen als u toe bent aan nieuwe schoenen voor op het werk.

Veilig werken in de bouw met de juiste werkschoenen

In de bouw zijn verschillende disciplines werkzaam. Het gaat niet alleen om bouwvakkers die huizen en gebouwen bouwen of renoveren, maar ook om schilders, timmerlieden en elektriciens. Voor al deze werknemers zijn de juiste schoenen leverbaar uit het assortiment Puma en Timberland werkschoenen. U kunt kiezen uit schoenen die bedoeld zijn voor de zware industrie, zoals bouwvakkers en havenarbeiders. Maar ook voor schilders en timmerlieden is het verstandig om goede schoenen te dragen. De werkschoenen worden doorgaans aangeduid met een categorie. S1 is bedoeld voor zwaar werk met grotere risico’s, S3 wordt gedragen door mensen die onder minder zware omstandigheden werken maar desondanks wel goede schoenen nodig hebben.

Zo zorgt u goed voor uw voeten

Zorg goed voor uw voeten door stevige Puma en Timberland werkschoenen te dragen van uitstekende kwaliteit. Hiermee voorkomt u verwondingen en blessures.  Deze schoenen voldoen aan strenge veiligheidseisen zodat uw voeten en ook uw enkels optimaal worden ondersteund. De S3 schoenen hebben bovendien een schacht die waterafstotend is. Als u op een modderig of nat terrein moet werken verdient dit uiteraard de voorkeur zodat uw voeten optimaal droog blijven. Bestel uw Puma of Timberland werkschoen nu voordelig bij Mallegrom Veiligheidsschoenen. U kunt kiezen uit het complete assortiment, of toch voor een ander merk kwaliteit werkschoen gaan. Uw bestelling wordt snel verwerkt en u heeft uw nieuwe werkschoenen binnen enkele dagen al in huis.