A brand new year
Image default
Bedrijven

Stukadoor nodig? Let op deze tips!

Ben jij voornemens om je huis te verbouwen, dan is het ook tijd om direct de plafonds en de muren onder handen te nemen. Door de jaren heen zullen deze logischerwijs ook flink zijn beschadigd, waardoor het goed is om ze te laten stucen door de stukadoor Amsterdam. Omdat we heel goed kunnen begrijpen, dat je wellicht geen idee hebt waar je zou moeten beginnen met het vinden van een geschikte stucadoor, hebben we een aantal tips voor je. Je zit er natuurlijk niet op te wachten, dat wanneer je huis zo goed als klaar is, je nog steeds op zoek moet naar een goede stukadoor. Zorg er daarom dus ook voor dat je alles van te voren goed hebt geregeld. Dus wil jij zeker weten dat alles goed gaat? Volg dan onderstaande tips voor een onbezorgde verbouwing!

 

Ga bij een bedrijf langs

 

Tegenwoordig kun je online natuurlijk eenvoudig een offerte opvragen. Toch kan het soms verstandig zijn om voor een goede stukadoor gewoon langs een stukadoorsbedrijf te gaan. Zo zie je direct wat voor type bedrijf of het nu eigenlijk is en kun je direct face to face met iemand in gesprek. Dit maakt het vaak voor beide partijen een stuk vertrouwelijker, waardoor de kans groot is dat jullie er samen op een goede manier uitkomen. Dus schroom niet om gewoon eens langs te gaan, zodat je direct kunt zien hoe het bedrijf eruit ziet, maar dat je ook persoonlijk met iemand kunt spreken. Het toch immers een flinke uitgave welke je te wachten staat. 

 

Vraag offertes uit

 

Het is natuurlijk heel eenvoudig om direct met het eerste bedrijf in zee te gaan. Toch is het verstandig dit niet te doen. Vraag bij minimaal 3 bedrijven een offerte uit, zodat je weet of de prijzen marktconform zijn. Je zit er natuurlijk niet op te wachten dat je er naderhand pas achterkomt dat een ander het voor een stuk minder had kunnen doen. Bescherm dus niet alleen jezelf, maar vooral ook je portemonnee en vraag bij meerdere partijen een prijs op.