A brand new year
Image default
Bedrijven

Professional Partners helpt u naar uw nieuwe baan!

Bent u al even op zoek naar nieuwe baan? Zoekt u wel eens op vacature sociaal domein? Het kan namelijk gebeuren dat u dan bedolven wordt door allerlei advertenties. Dat is niet wat u zoekt. Wij willen u daarom graag verwijzen naar Professional Partners. Professional Partners is anders dan anderen. Onze kennisintensieve dienstverlening wordt gekenmerkt door mensen, onze Professionals die we zowel intern als extern inzetten. Samen maken we dan ook het verschil, elke dag weer opnieuw. Dat kunnen we doen door continu onze menselijke kernwaarden als topprioriteit te stellen: Talent, Motivatie & Expertise.

Bij ons op de site heeft u een goed overzicht van de huidige openstaande vacatures. Als u bijvoorbeeld zoekt werken bij gemeente, dan krijgt u lijst met de vacatures te zien. De functie staat duidelijk beschreven en ook kunt u zien wanneer het is geplaats. In andere woorden alles wat u moet weten om de sollicitatieprocedure zo goed mogelijk te verlopen.

Een ander toevoeging van Professional Partners is de mogelijkheid om een videosollicitatie in te sturen. Om dat goed te laten verlopen hebben we een aantal tips op een rijtje gezet. Zorg voor een stabiel beeld (kies bijvoorbeeld voor het filmen met behulp van een selfiestick of vanaf een statief). Een drukke achtergrond werkt storend; hou deze rustig (denk aan geluiden en beeld). Vlog nooit tegen het licht in, dan ziet de kijker alleen een donkere schaduw. Positie is belangrijk (sta het liefst niet in het midden van het beeld) en wanneer je de vlog via telefoon opneemt hou deze altijd horizontaal. Praat duidelijk. Bedenk je tekst, oefen, oefen, oefen, pas aan waar nodig en maak pas dan je definitieve vlog. Vergeet niet te ademen; plaats rustpunten in je tekst. Tel tot 2 voordat je begint met praten, begin met een rustig beeld van jezelf en tel wederom tot 2 voordat je de opname stopt. Kijk in de lens. Kijk de kijker aan. Vergeet niet plezier te hebben!

https://professionalpartners.nl/