A brand new year
Image default
Bedrijven

Je huis vol smart verlichting

 

Het is al enkele jaren geleden dat philips met een nieuw soort technologie op de markt kwam. Deze technologie werd in de verlichting toegepast en zorgde ervoor dat lampen slim werden. Dit zorgde ervoor dat lampen vanaf nu een mogelijkheid hebben om van kleur te veranderen maar ook van intensiteit van het licht.De intensiteit van het licht kon nu namelijk eenvoudig worden aangepast en op elk moment worden verandert. Dit maakte het mogelijk om met een druk op de knop een sfeerverlichting in je hele huis te creeëren zonder dat je hiervoor elke lichtschakelaar van je huis moest langs gaan. Nu, jaren later, is philips niet meer de enige die actief is op deze markt.

Innr is het alternatief

De uitvinder van Hue-technologie is natuurlijk philips. Innr heeft het echter mogelijk gemaakt dat deze soort technologie door meer mensen gebruitk kan worden Innr lampen werken in principe hetzelfde als de philips hue-technologie. Men kan kiezen voor verschillende kleuren in de lampen en de intensiteit van het licht kan aangepast worden. Daarnaast, kan men een schema instellen waarin een bepaald licht tijdens een bepaalde periode wordt ingesteld. Men kan dit eenvoudig toepassen in iedere woonkamer en kan dit bedienen met een druk op de knop.

 

Toepassing van Innr in je eigen huis

Bij de introductie van Hue lampen werd al snel duidelijk dat deze nogal moeilijk te begrijpen waren. Dat kwam onder andere door de techniek die erin zat en dit heeft ervoor gezorgd dat velen mensen deze lamp toendertijd niet hebben aangeschaft. Een ander struikelpunt was de hoge startprijs van de Hue technologie. Beide punten werden door Innr aangepakt en daardoor werd het niet alleen goedkoper, maar ook makkelijker doordat het bedienen van de lampen veel makkelijker werd gemaakt. Hierdoor kunnen meer mensen de technologie betalen en wordt er meer genoten van de voordelen die slimme verlichting met zich mee kan brengen.

Het aanschaffen van goedkopere smart verlichting

De slimme verlichting is makkelijk aan te schaffen en dit kan in verschillende soorten pakketen. Er kan onder andere gekozen worden voor een groot pakket af te nemen met verschillende schakelaars en lampen. Het wordt over het algemeen afgeraden dit te doen. In plaats daarvan is het beter om met een klein pakket te beginnen en dit onder de knie te krijgen. Later, kun je er nog altijd voor kiezen om dit uit te breiden.

 

https://finesmart.nl/collections/innr-lampen