A brand new year
Image default
Winkelen

Stoppen met roken met behulp van pouches

Als je wilt stoppen met roken kan het een optie zijn pouches te gaan gebruiken. Het grote voordeel hierbij is dat je de intensiteit zelf kunt bepalen, en daardoor dus heel makkelijk kan afbouwen. Je kan hiervoor de traditionele snus gebruiken, hier zit tabak en nicotine in samen met een smaak naar keuze, maar je kunt ook voor nicotinezakjes of pouches gaan. Hier zit alleen nicotine in, en dus geen tabak. Als je wil stoppen met roken met behulp van pouches zijn er wel een aantal dingen waar je op moet letten.

Intensiteit van de pouches

De intensiteit van de verschillende pouches is een groot voordeel voor velen. Je kan de hoeveelheid nicotine namelijk zelf aanpassen. Heeft de nicotine een hoge concentratie, dan is het vanzelfsprekend dat je dan meer nicotine binnen krijgt en een groter effect. Dit is heel handig wanneer je het roken wilt afbouwen, want je kunt dan elke keer een pouch kopen met een lagere concentratie.

Je eigen smaak

Een ander groot voordeel is dat jij je eigen smaak uit kunt kiezen. Er zijn tegenwoordig ontzettend veel verschillende smaken te vinden waar je uit kunt kiezen. De kans dat jouw favoriete smaak er tussen zit is dus heel erg groot. Of je nou voor een verfrissende smaak als mint wil gaan of een zoete fruitsmaak, het kan allemaal. En wil je juist elke keer een andere smaak uitproberen, dan is dat ook geen enkel probleem.

De vorm van de pouches

Het laatste grote voordeel is de vorm van de nicotinezakjes. Deze zijn namelijk zo klein, dat ze precies tussen je tandvlees en bovenlip past. Ook is er een slim formaat verkrijgbaar, deze zijn wat dunner dan de originele pouches waardoor ze beter achter je lip blijven zitten. Daarnaast is er ook nog een mini versie verkrijgbaar, die nog comfortabeler zit.

https://www.pouches.eu