43einhalb is een Duitse sneakershop en partner van Sneakerplaats.com

43einhalb is een sneakershop die 2 winkels heeft in het Duitse Fulda en het Duitse Frankfurt. Daarnaast hebben zij een grote webshop waar zij een zeer groot aanbod sneakers hebben. De webshop van 43einhalb is bij veel sneakerfreaks een vaste prik om even te checken of er nog iets leuks te verkrijgen is.

De naam 43einhalb is afgeleid van de schoenmaat van de beide oprichters van 43einhalb; Mischa en Ollie. Dit zijn 2 vrienden die samen de liefde voor sneakers delen wat uiteindelijk heeft geresulteerd in een grote sneakershop als die 43einhalb nu is geworden. Hoe gaaf is dat?!

Het grote aanbod van 43einhalb

Zoals gezegd heeft 43einhalb een super groot aanbod aan sneakers. Je vindt hier dan ook de populairste modellen van de grootste merken, zoals Nike, Puma, Jordan en Asics. Mocht je in de buurt zijn, neem dan zeker even de tijd om deze winkels te checken.

De pagina op Sneakerplaats over 43einhalb

Op Sneakerplaats.com hebben wij een pagina gemaakt die helemaal gericht is op deze Duitse sneakershop. Op deze pagina kun jij het laatste nieuws lezen over 43einhalb, maar ook informatie vinden over alle vraagstukken die mensen hebben rond deze shop.

Is 43einhalb betrouwbaar en legit

Wij krijgen af en toe de vraag of 43einhalb betrouwbaar of legit is, dus toen leek het ons een goed idee om hier gewoon één grote pagina van te maken waarop mensen alle informatie kunnen vinden waar zij naar op zoek zijn. Het is immers een Duitse sneakershop, dus het is logisch dat er soms wat vragen zijn.

Reviews en beoordelingen over 43einhalb

Voor deze pagina zijn wij op zoek gegaan naar wat reviews en beoordelingen over 43einhalb. Deze hebben wij op een rijtje gezet, met daarbij ook de score die mensen deze shop hebben gegeven op Trustpilot. Daaruit bleek dat 85% van de mensen die een review hadden achtergelaten 43einhalb heeft beoordeeld met een “uitstekend”.

Meer lezen? Check dan snel deze pagina op de website van Sneakerplaats!

https://sneakerplaats.com/43einhalb/