Kiezen voor ultrafiltratie is een verstandige stap

Ultrafiltratie is steeds meer in opkomst, dit komt omdat dit een zeer goede oplossing is voor het voorkomen van een legionella uitbraak. Regelmatig horen we in het nieuws over legionellabesmettingen. Dit wilt u natuurlijk liever voorkomen als genezen. De ultrafiltratie is een methode waarbij water compleet gezuiverd wordt. Dit wordt zodoende compleet gezuiverd van ongewenste bacteriën en virussen. U weet zo zeker dat het water schoon en legionellavrij is.

Maatwerk is een goede optie

Aqua D&S is een betrouwbaar aanbieder en gespecialiseerd in legionellapreventie. De persoonlijke werkwijze is resultaatgericht. Kiezen voor Aqua D&S zorgt er voor dat u voldoet aan de strengste wettelijke eisen. U kunt ook gebruik maken van Aqua D&S als partner voor het voorkomen van de legionella bacterie. Ultrafiltratie is zeer effectief en ook financieel erg interessant. Vertrouw op Aqua D&S en voorkom een legionella uitbraak door goed begeleid.

Zuiver uw water grondig

Het is voor bedrijven verplicht om strenge wetten na te leven op het gebied van legionella bestrijding. Wanneer u er absoluut zeker van wilt zijn dat uw zaken goed geregeld zijn, schakelt u een externe partij in. Aqua D&S heeft zich reeds bewezen als specialist in legionella bestrijding. Jarenlange werkervaring heeft er voor gezorgd dat de medewerkers alle kennis in huis hebben om u goed te helpen. U kunt ook gebruik maken van de professionele en aantrekkelijk geprijsde mogelijkheden.

Voorkom een legionella uitbraak

Steeds vaker kiezen bedrijven voor een professionele samenwerking met Aqua D&S. Dit werpt zijn vruchten af en voorkomt een eventuele legionella uitbraak. Streng beleid zorgt er voor dat de legionella bacterie geen enkele kans krijgt. Aqua D&S biedt veel meer oplossingen voor waterzuivering. Ultrafiltratie is een interessante mogelijkheid om toe te passen. U kunt ook profiteren van allerlei verschillende nieuwe innovatieve filters, ontdekt u de mogelijkheden zelf.

https://www.aquadns.nl/