A brand new year
Image default
Beauty en verzorging

Veilig Jong Blijven

Dat ouder worden, dat wil je natuurlijk voorkomen. Nu kan je het ouder worden in levensjaren natuurlijk niet tegengaan. Wel kun je ervoor zorgen dat je er jonger uitziet natuurlijk! Naast de crèmetjes die op de markt zijn kun je ook kiezen voor snellere oplossingen die sneller resultaat bieden. We nemen graag even wat mogelijkheden met je door om jou zo optimaal te informeren.

 

Een snelle en veilig oplossing zijn fillers. Bijvoorbeeld fillers in wangen is iets wat veel mensen tegenwoordig doen. Het voordeel van fillers is dat je snel en vrij eenvoudig een heel mooi resultaat kan bereiken. Rimpels kun je makkelijk verminderen door middel van fillers. Ook andere onzuiverheden aan de huid kan je verhelpen met fillers. Hierbij kun je denken aan ongewenste littekens en acne op de huid. Sommige mensen hebben ook last van diepe onderhuidse lijnen, hierbij kan je ook het volume opvullen.

 

Wij raden aan om tijdelijke fillers te gebruiken omdat dit een veel veiligere manier is. De tijdelijke fillers bestaan namelijk uit biologische, afbreekbare stoffen. Het lichaam breekt deze zeer geleidelijk af waardoor het resultaat ook maar langzaam afneemt. De kosten fillers zijn ook niet heel hoog. Daarom is het goed te doen om na verloop van tijd een aanvullende behandeling te laten doen.

 

Omdat er met permanente fillers zich over het algemeen veel complicaties voordoen raden wij eigenlijk altijd de tijdelijke fillers aan. Het ziet er naar uit dat mensen in de toekomst steeds vaker de tijdelijke fillers gaan gebruiken. Met de gefaseerde behandeling wordt het gewenste resultaat langzamer bereikt, echter weet je wel dat het een veel veiligere manier is. De ontwikkelingen op het gebied van tijdelijke fillers zetten zich ook in hoog tempo voort.

 

Naast fillers zullen mensen ook steeds vaker kiezen voor methodes waarbij er niks inwendigs wordt gedaan. Zo kan je denken aan behandeling met een laser, ultrasound, radiofrequentie of een combinatie van al deze methodes. Met al deze methodes zal er in de toekomst voor ieder wat wils zijn.

https://faceland.nl/