A brand new year
Image default
Banen en opleidingen

Waar u op moet letten als u naar een andere stad verhuist om te werken

recruitment

Als je voor jezelf hebt besloten dat je niet alleen je werkplek, maar ook de stad wilt veranderen, dan moet je je voorbereiden op de verhuizing. Werken met een verhuizing naar een andere stad heeft een aantal kenmerken

Begrijp de stadsinfrastructuur en levensstandaard

Als het inkomensniveau u in uw stad toestond om goed te leven, bijvoorbeeld in Moskou of Cyprus, zal dit bedrag anders zijn. Houd rekening met uw kennisniveau op het werkveld. Evalueer de lonen op de arbeidsmarkt (er zijn diensten met statistieken, open werkplekken, bekijk het aanbod van werkgevers, overleg met degenen die al in deze stad werken) Je mag het bedrag niet aangeven in het cv, maar als je de recruiter belt, geef dan de salarisvork aan, dat zou altijd zo moeten zijn een bepaald minimum – een comfortabel niveau – ideaal. Haast u niet naar de eerste aanbieding, ga minimaal 2 weken naar interviews om uw echte kennisniveau te begrijpen en wat organisaties te bieden hebben.

Interviews op kantoor of skype

Vonden je eerste sollicitatiegesprekken plaats via Skype, dan raad ik je aan om naar kantoor te komen als het bedrijf een bod heeft gedaan (uiteraard binnen handbereik), als de werkgever bereid is om voor tickets te betalen is dit geweldig, maar jij bent ook niet gierig. je kunt een varken in de zak nemen, vooral omdat je altijd een reisvergoeding kunt afspreken als je naar je werk gaat

In beweging

Sommige bedrijven zijn bereid om een ​​werknemer een verhuispakket aan te bieden, maar als er geen is, dan is het in uw beste belang om uw verhuizing zo comfortabel en snel mogelijk te laten verlopen, wat moet gebeuren.

Verzamel in één keer het hele pakket met vereiste documenten voor registratie, om niet heen en weer te gaan voor certificaten en om de verwerkingstijd niet te vertragen

Informeer bij de werkgever of het mogelijk is om een ​​bepaald bedrag te geven, met inhouding van verder salaris, om een ​​appartementsbijdrage te betalen (dit is normaal)

Zoek uit of het kantoor ergens in de context van een jaar of anderhalf jaar zal verhuizen (in grote steden bepaalt de reistijd van huis naar werk veel)

Bij het zoeken naar een appartement / kamer kunnen sociale netwerken u helpen (de kans is groot dat grote aanbetalingen en zelfs betaling aan de makelaar niet nodig zijn)

Als je 2-3 weken nodig hebt om te verhuizen, vraag dan materialen / documenten aan voor studie om snel aan de workflow te kunnen deelnemen, want huishoudelijke artikelen kunnen in het begin afleidend zijn

Wees niet bang om naar andere steden of landen te verhuizen, dit zijn nieuwe kansen en prospects, u kunt altijd terugkeren!

job consultancy

https://www.globalrecruitment.info/