A brand new year
Image default
Auto’s en Motoren

Op pad met je mobiele kantoor

Als je een beroep hebt waarbij je veel onderweg bent, dan stel je waarschijnlijk hoge eisen aan je vervoer. Niet alleen heb je een auto nodig die veilig en betrouwbaar is, maar ook is het handig als je je wagen in kunt richten als een mobiel kantoor. De Renault Trafic biedt daarvoor veel mogelijkheden, zoals diverse opbergmogelijkheden en ergonomische stoelen. Door middel van een tablet- of smartphone houder ben je altijd bereikbaar en met de stevige laptoptafel beschik je over de mogelijkheid om ook onderweg zaken te doen. Een Renault Trafic leasen betekent dus dat je altijd je kantoor bij je hebt. 

Verlies geen kostbare tijd

Tijd is geld. Dat is een welbekend gezegde waar veel ondernemers zich in kunnen vinden. Daarom is het handig als je onderweg ook je zaken kunt regelen. Door je smartphone in de speciale houder te plaatsen, kun je handsfree bellen. Zo hoeven je telefoontjes niet te wachten tot je aan het eind van de dag weer in je kantoor bent. Ook je mail beantwoorden of andere zaken op de computer of tablet regelen is mogelijk. Zo kun je ook de tijd die je gebruikt om te pauzeren op een parkeerplaats nuttig invullen.   

Voordelig leasen

Een Renault Trafic leasen is de ideale manier om over een betrouwbare bedrijfswagen te beschikken. Je kunt de wagen zo samenstellen dat deze goed past bij jouw onderneming. Afhankelijk van de eisen die je stelt aan een auto, kun je kiezen voor één van de vele leasemaatschappijen die ons land rijk is. Elke maatschappij stelt zijn eigen voorwaarden en het kan zinvol zijn om deze goed met elkaar te vergelijken zodat je het voordeligste tarief kunt vinden. Zo rijd je voor een vast bedrag per maand in een nieuwe, speciaal voor jou samengestelde Renault Trafic. Voor meer informatie kunt u kijken op Bestelbus Leasen 

http://www.bestelbusleasen.com/super-deals/renault-trafic-leasen