A brand new year
Image default
Woning en Tuin

Een teak loungeset is robuust, duurzaam en luxueus!

De tuin is tegenwoordig steeds meer een onderdeel van de leefomgeving. Dat ziet men terug in de tuinmeubelen. Men wil ook in de tuin of op het balkon comfortabel kunnen zitten, het liefst met een loungebank waar je heerlijk op kunt relaxen. Een teak loungebank heeft vele voordelen, zeker wat betreft de materiaal keuze, teakhout heeft namelijk unieke eigenschappen. Door zijn natuurlijke tinten heeft de loungebank een sfeervolle en warme uitstraling. Daarbij is het een zeer duurzame houtsoort die in de allerhoogste graad van rotbestendigheid valt. Jouw robuuste, duurzame en luxueuze loungebank gaat dus lekker lang mee.

Een loungeset van teak is er in verschillende stijlen. Van zeer minimalistisch en strak tot een meer koloniale stijl. Je kunt dus altijd wel een passende loungebank vinden die bij de inrichting van jouw tuin past. Ook wat betreft de grote van de teak loungebank kun je alle kanten op. Zelfs voor het balkon is er wel een comfortabel bankje te vinden. Voor welke set of bank je ook kiest, de Teakspecialist produceert en importeert alleen teakhouten meubels van een goede kwaliteit. Kom gewoon eens kijken in de 1200 m2 showroom in Naarden, dan kun je zelf de voordelen van een mooie teakhouten lounge set bekijken en een keus maken uit de grote collectie kussens. Online bestellen kan natuurlijk ook.

Heeft u meer vragen over het teakhout of de teakhouten meubelen? Een deskundig team staat voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. Zowel telefonisch, online of in de showroom.

https://www.deteakspecialist.nl