A brand new year
Image default
Auto’s en Motoren

Diverse modellen van de Ford Transit Custom

Als je een bus zoekt kun je kiezen uit verschillende merken en modellen waaronder een Ford Transit Custom. Ben je voor je werk op zoek naar een goede bestelwagen dan kun je bij Ford kiezen uit drie verschillende modellen van de Transit bus.

Eigenschappen van de Ford Transit Custom leasen

De verschillende modellen zijn de volgende: de Ford Transit Custom Bestelauto, de Bestelauto Dubbele Cabine en de Kombi. Bij alle drie de modellen kun je kiezen uit twee verschillende lengten maar ook uit vier verschillende hoogtes. De bussen zijn allemaal in vier verschillende uitvoeringen te koop die zo aangeleverd kunnen worden maar je kunt de bus ook altijd dusdanig op maat laten maken dat er diverse opties worden toegevoegd en de bus helemaal naar jouw wensen is ingericht en perfect geschikt is voor het werk waarvoor jij deze wilt gebruiken.

Eigenschappen van de laadruimte

Alle modellen van de Ford Transit hebben een laadruimte die kan variëren in grootte. Je kunt er met gemak drie pallets in kwijt maar het is ook mogelijk er voorwerpen in te vervoeren die tot wel 3,4 meter lang zijn. De laadruimte is zo’n 6 m3 groot als je voor een versie van de bus kiest met een korte wielbasis. Er bestaat ook een versie met een lange wielbasis die een laadruimte heeft van 6,8 m3. Alle bussen zijn voorzien van een schuifdeur aan de zijkant die dusdanig veilig is dat deze nooit zomaar kan dichtklappen tijdens het laden of lossen.

Kijk waarvoor je de bus nodig hebt

Welk model je kiest is hoofdzakelijk afhankelijk van wat je ermee wilt doen. Alle modellen zijn voorzien van de nieuwste snufjes waarvan een deel standaard meegeleverd wordt maar er kan ook altijd voor extra opties gekozen worden.

https://www.bedrijfswagenleasenzzp.nl/