Nieuw scherm iPhone X bij beschadigingen en mankementen

In 2017 verscheen de iPhone 8 op de markt, die werd gelanceerd als de opvolger van de iPhone 7. Deze iPhone 8 heeft net als zijn voorganger een 4,7 inch scherm, maar het scherm is in dit geval een Retina HD Display. Door de Retina HD Display kun je op je scherm de natuurlijke kleuren zien van wat je fotografeert of filmt. Bovendien is de iPhone X net zoals de iPhone 8 uitgerust met ‘True Tone’.  Hierdoor kan het scherm de kleuren aanpassen aan de kleur van het omgevingslicht wat het onder alle lichtomstandigheden prettig maakt om naar het scherm te kijken. Maar door vallen of andere ongelukjes kan er schade ontstaan aan het display van je iPhone waardoor het niet optimaal meer functioneert. Dan is een nieuw scherm iPhone X de beste oplossing voor je probleem.

 

Ben je toe aan een nieuw scherm iPhone X?

Bij de iPhone X is het scherm essentieel voor de bediening van het apparaat. Deze iPhone heeft namelijk geen home button meer, en is vervangen door een touchscreen functie. Je kunt je dus voorstellen dat als het scherm ernstig beschadigd is, dat het bedienen van je iPhone X niet meer zo makkelijk gaat. Beschadigingen als krassen en barsten kunnen niet alleen de bediening van je iPhone belemmeren, maar ook ervoor zorgen dat er stof of water in je telefoon terecht kan komen wat tot nog meer schade kan leiden. Ook kan er een bug in de software zijn geslopen waardoor je scherm ‘bevriest’ of dat de touchscreen functie ineens niet meer werkt. Met minimale beschadigingen kun je er uiteraard voor kiezen om het beschadigde scherm te laten voor wat het is, maar als de mankementen je echt gaan belemmeren wordt het tijd voor een nieuw scherm voor je iPhone X.

 

Waar kan ik een nieuw scherm iPhone X laten installeren?

Een nieuw iPhone X scherm laten installeren is een relatief goedkope oplossing om problemen met een niet functionerend of beschadigd scherm te verhelpen. Als het scherm van je iPhone X zodanig beschadigt is dat het vervangen moet worden en je op zoek bent naar een bedrijf die dat voor je kan doen, kun je contact opnemen met het GSM Reparatie Centrum. Ze hebben vestigingen in Utrecht, Nijmegen en Oosterhout waar je je iPhone X kunt afleveren voor een scherm reparatie. Je kunt gewoon wachten op de reparatie, want meestal is de klus binnen 20 minuten geklaard en sta je weer buiten met een iPhone X die er weer zo goed als nieuw uit ziet.