A brand new year
Image default
Aanbiedingen

Mag jij dit jaar een bedrijfsuitje organiseren? Bij Rent & Event in Volendam kun je tal van activite

De beste uitstapjes vind je op de site www.rent-event.nl.  Zo heb je diverse evenementen voor zowel kleine als grote groepen. Zo is er voor iedereen wat te beleven. Wij geven je graag een overzicht van de uitjes die het meeste worden geboekt in Volendam. 

Huurfietsen in Volendam

Rent & Event biedt fietsverhuur Volendam aan voor iedereen. Je hebt een groot aanbod voertuigen die verhuurd worden vanaf de dijk van het bekendste dorp van Nederland, Volendam! Je kunt er elektrische fietsen, stadsfietsen, kinderfietsen huren

E-chopper uitjes in Volendam

Verreweg de beste activiteiten in Volendam zijm wel de elektrische choppers. Cross lekker rond in de omgeving van Volendam en Edam. De elektrische scooters hebben een snelheid 25 km per uur. Een rijbewijs is wel verplicht.

 

Kinder Uitjes in Volendam

Met de kids op stap? Het zeer gevarieerde aanbod op de website van dit evenementenbureau is uitermate geschikt voor een leuk dagje weg. Een boottocht naar Marken, wandeling door het Doolhof of gewoon lekker rondwandelen. Er is genoeg te beleven.

Uitjes voor personeel in Volendam

Elk bedrijf heeft eens per jaar een uitje. De medewerkers van Rent & Event staan klaar om een dagvullend Bedrijfsuitje Volendam te maken voor jullie. De kennis en expertise zorgen ervoor dat jullie je geen zorgen hoeven te maken over het dagje weg. Boek een rondleiding met een gids, bezoek een palingrokerij, of  doe een pubquiz. Ze helpen graag met een totaal pakket verzorgen inclusief diner.

Teamuitjes Volendam

Het jaarlijkse voetbalteam is altijd een feest! Het personeel van Rent Event staat klaar om een Bedrijfsuitje Volendam te maken voor jullie. De kennis en expertise zorgen ervoor dat jullie je geen zorgen hoeven te maken over het dagje weg. Huur een E-chopper, ga naar de escaperoom, of  doe een pubquiz. Ze helpen graag met een totaalpakket verzorgen inclusief een lunch, overnachting of bingoavond. 

Arrangementen in Volendam

Een groepsactiviteit ervaren? Alles zal tot in de puntjes worden geregeld. De

Arrangementen in Volendam zijn te boeken voor kleine maar ook zeer grote groepen. De arrangementen zijn zowel in Volendam, als de rest van Nederland te beleven. Fietstochten, Wie is de Mol spelen,  Op elektrische scooters door de stad rijden, ontdek ze snel.} 

Ben je geïnteresseerd in een leuk uitje of event?

Vertel jullie plannen en de medewerkers van Rent & Event maken een passend programma voor een perfect uitje. Ze zijn te bereiken via www.rent-event.nl, info@rent-event.nl of 0299396980.

 

Tot snel in het bekende Volendam!