A brand new year
Image default
Aanbiedingen

Een driewieler die elektrisch is

Een driewieler die elektrisch is 

Gaat het bewegen niet meer zoals hoe het vroeger ging? En heb je voornamelijk moeite om balans en evenwicht te houden? Dan kan een elektrische driewieler de ideale oplossing zijn! Door de twee wielen aan de zijkant van de elektrische driewieler, blijf je altijd in evenwicht en heb je geen mogelijkheid om je balans te verliezen. Hierdoor weet je zeker dat je veilig de weg op gaat! En het voordeel is dat je nog heerlijk kan blijven fietsen!

Een driewieler samenstellen hoe jij het wilt

Kom je er maar niet uit? En heb je nog geen driewieler gezien die je graag wilt hebben? Geen probleem! Een bijkomend voordeel van een driewieler is dat je deze geheel naar wens kan samenstellen. Met een uitgebreide reeks aan opties en accessoires maakt Huka.nl de driewieler die bij jullie past. Hierbij kan je denken aan een armsteunset, ventilerende kussenset, parkeerrem, boodschappenmand en nog veel meer. Daarnaast kan de driewieler voorzien worden van elektro ondersteuning. Tevens heb je de mogelijkheid om de elektrische driewieler te voorzien van een extra accupack, zodat je in staat bent om nóg langere fietsritten te maken. 

Een fiets voor twee personen

Een duofiets is een fiets met twee plekken. Zo kan je samen met een begeleider toch nog heerlijk genieten van de buitenlucht. Het grote voordeel is dat de begeleider goed zicht heeft op de passagier en op de weg. De passagier kan vrij om zich heen kijken, de begeleider bestuurt de duofiets. En een gezellig praatje is zo een stuk makkelijker. De duofiets Orthros heeft stabiele wegligging door de ingenieuze constructie. Je kan tevens veilig blijven zitten als de fiets stilstaat. Dit maakt deze duofiets erg geschikt voor beweeglijke passagiers of passagiers met evenwichtsproblemen. 

Huka

Huka.nl biedt de mogelijkheid om de Orthros vooraf één week gratis te ervaren. Op deze manier kan je laagdrempelig kennismaken met de duofiets Orthros. Zodra je kenbaar hebt gemaakt dat je hiervoor in aanmerking wilt komen, zorgen zij ervoor dat de duofiets bij jouw organisatie of thuis wordt afgeleverd. Ook een proefrit bij jullie op locatie, bij de dichtstbijzijnde dealer of bij Huka.nl in Oldenzaal is mogelijk. Wil je graag meer informatie ontvangen? Neem contact met ons op via het telefoonnummer 0541-572 472 of stuur ons een e-mail via info@huka.nl.

 

https://www.huka.nl/

Gerelateerde artikelen

Je eigen plateauwagen samenstellen

Een snelcursus verreiker: dit is wat je moet weten

Brommer, scooter of snorfiets: het verschil