A brand new year
Image default
Aanbiedingen

Welke kleur lak jij vandaag op je nagels?

Nagels zijn geweldig om een mooie kleur te geven. Ze zijn als het ware een verlengstuk van je outfit. Je kan daarnaast ook geweldige patronen aanbrengen of elke nagel een andere kleur lakken. Maar zorg er wel voor dat de nagels bij meerdere outfits passen, de gellak zit er namelijk minimaal twee weken op! Bruine, of rode lak is altijd een goede keuze, veel kleding past erbij en het zijn ook nog eens elegante kleuren. Wil je meer weten over gellak? Lees dan snel door! Wij vertellen hier namelijk meer over.

Topcodecosmetics.nl is de partij waar je terecht moet voor gellak

topcodecosmetics.nl raden wij aan als je opzoek bent naar gellak van zeer goede kwaliteit! Deze partij heeft namelijk een ruim assortiment. Van felle kleurtjes tot aan pastelkleuren, nude kleuren en lichte of donkere gellak kleuren: neem rustig de tijd om alle verschillende gellak kleurtjes te ontdekken. Ze hebben voor ieder wat wils. Vind je het moeilijk om te kiezen? Haal dan een kleur die past bij het seizoen of de meeste kledingstukken die je hebt. Heb je veel bruine kleuren? Dan is een nude kleur helemaal geweldig! 

Zo breng je gellak aan

Nagellak aanbrengen kan moeilijker zijn dan je denkt. Er kunnen bobbels onder komen, maar het kan ook zijn dat de strepen niet gelijk zijn. Waardoor de kleur niet zo mooi uitkomt. De innovatie formule van en de sterk geconcentreerde kleur pigmenten van de gel nagellak kleuren van topcodesosmetics orgen voor een goede dekking, al vanaf de eerste laag. Door de hoge pigmentatie van de kleuren gellak is de volledige uithardingstijd aangeraden. Daarnaast raden we aan om je nagels eerst voor te bereiden, vervolgens prep en primer te gebruiken, daarna een basecoat aan te brengen en vervolgens je nagels met de gellak kleur te lakken. Als laatste stap gebruik je een topcoat die de gellak beschermt en zorgt dat de kleur optimaal tot zijn recht komt. Op deze manier weet jij zeker dat de gellak een hele tijd blijft zitten en dat je even niet meer hoeft om te kijken naar je nagels! Het is dus ideaal om gellak te gebruiken.

https://www.webwinkel-deals.nl/

Gerelateerde artikelen

Houd het schoonmaken leuk

Magazijnstelling gebruikt

Sterk in de zorg