A brand new year
Image default
Aanbiedingen

Betaalbare geboortekaartjes voor iedereen

Hoera, gefeliciteerd met de komst van jouw kindje, een jongen! De zwangerschap is een spannende maar ook een drukke tijd. Je kan natuurlijk niet wachten tot dat jouw stoere zoon op de wereld is. Dat je hem kunt vasthouden, knuffelen en alle liefde geven die je hebt. Voordat je het weet zijn de negen maanden voorbij dus vergeet niet te genieten van je zwangerschap! Omdat de tijd zo snel gaat is het fijn om alles van te voren goed te regelen want na de geboorte krijg je het best wel druk. Dus ga lekker zitten op de bank en geef jezelf rust. Dat is ook goed voor deze kleine man!

Betaalbare geboortekaartjes voor iedereen

Tijdens je zwangerschap moet je heel veel regelen voor je zoontje. De babykamer inrichten, kleertjes kopen, kraamfeest etc. De komst van een kindje brengt veel kosten met zich mee. Gelukkig hebben wij van Goedkope Geboortekaarten, kaartjes voor een betaalbare prijs. Deze babykaartjes zijn ook nog hartstikke trendy en hip. Wij vinden het erg belangrijk dat prijs en kwaliteit van het geboortekaartje in verhouding is. Tenslotte is alles al duur genoeg.

Hoe vind ik het perfecte geboortekaartje?

Het lastige aan het zoeken van een geboortekaartje voor je zoon is dat er natuurlijk heel veel keus is. Om het voor jezelf makkelijker te maken is het verstandig om op tijd te starten met zoeken en na te denken wat je wilt. Wil je een stoer geboortekaartje? Met of zonder foto? Wat voor formaat? En hoeveel kaartjes heb je eigenlijk nodig? Maak een lijst met alle vrienden, bekenden, buren, collega’s en instanties en reken er nog 10 extra bij.

Trends voor een jongen

Goedkope Geboortekaarten ontwerpt geboortekaartjes volgens de laatste trends zoals: botanisch, geometrisch en minimalistisch. De kaartjes zijn in diverse formaten leverbaar en je kunt ze op vijf verschillende papiersoorten laten drukken. En uiteraard is een enkel kaartje goedkoper dan een dubbel kaartje. De meeste geboortekaartjes jongen zijn blauw/groen maar in onze handige ontwerptool is het mogelijk om de kleur, illustraties en lettertype te veranderen om zo het perfecte geboortekaartje te creëren. 

Jouw ideale droomkaartje

Heb je het perfecte geboortekaartje gemaakt, vergeet dan niet om vóór dat de baby geboren is een proefdruk te bestellen. Zo kan je controleren of dit jouw ideale droomkaartje is en eventueel nog wat wijzigingen doorvoeren. Nu het babykaartje klaar staat is het alleen nog wachten totdat dit wondertje zich aandient. Dan kun je eindelijk je geboortekaartje versturen! 

TIP: Voor de zekerheid, je weet het tenslotte nooit 100% zeker, zet ook een kaartje klaar uit onze collectie 

https://koningkaart.nl/geboortekaartjes-jongen

Gerelateerde artikelen

Waar je op moet letten bij het kopen van een loungeset

Epoxy gietvloeren zijn onderhoudsarm en makkelijk schoon te houden!

Huis inrichten? Gebruik textiel!