A brand new year
Image default
Zorg

Zorgverzekeraar kiezen 2021

Aan het einde van het jaar kunt u (weer) een andere zorgverzekering afsluiten als u dit wilt. Van zorgverzekering overstappen is een goede keuze als uw huidige zorgverzekering niet meer voldoet. U kunt even stilstaan bij de zorg die u nodig heeft en de premie die u betaalt. Misschien is dan de conclusie dat een andere zorgverzekeraar kiezen in 2021 voor u de beste optie is. U kunt dan op zoek gaan naar een zorgverzekeraar die wel de juiste aanvullende verzekeringen biedt. Of aan andere voorwaarden voldoet die u belangrijk vindt.

Zorgverzekering bij Salland afsluiten

Voor iedereen die in Gelderland of Overijssel woont, is er zorgverzekeraar Salland. Wanneer u hier een zorgverzekering afsluit, kunt u rekenen op een ruime keuze in aanvullende verzekeringen, een lage zorgpremie en betrokken klantenservice. Daarbij hechten we bij Salland veel waarde aan de kwaliteit van de zorg. We doen dan ook wat we kunnen om hieraan ons steentje bij te dragen. We investeren in zorginitiatieven en gaan persoonlijk in gesprek met zorgaanbieders in de regio.  Een ander doel van Salland is om goede zorg voor iedereen bereikbaar en betaalbaar te maken. Daarom bieden we, in samenwerking met enkele gemeenten, ook oplossingen voor mensen die het financieel minder breed hebben.

Gemeente draagt bij

Om ervoor te zorgen dat goede zorg voor iedereen betaalbaar is, hebben we afspraken gemaakt met diverse gemeenten in de regio. Als het voor u niet haalbaar is om elke maand uw zorgpremie te betalen, dan komt u in aanmerking voor een bijdrage van de gemeente. Inmiddels heeft Salland met enkele gemeenten afspraken gemaakt. Wilt u weten of u in aanmerking komt voor een gemeentepolis? Op onze website kunt u zien of uw gemeente meedoet en aan welke voorwaarden moet worden voldaan. Natuurlijk kunt u ook contact opnemen.

https://www.salland.nl

Gerelateerde artikelen

ADHD behandeling bij de chiropractor

Steeds meer mensen hebben vraag naar fysiotherapie, lees er hier alles over

Betere kwaliteit voor minder geld