A brand new year
Image default
Eten en drinken

Gebak bestellen

Brievenbusbanket.nl

Gebak per post bestellen

Bij brievenbusbanket.nl kunt u ambachtelijk gebak per post bestellen en het gratis laten afleveren door heel Nederland. Wij hebben ons gebak zo ontworpen dat het in brievenbusdoosjes past en dus door de brievenbus wordt afgeleverd. Dit betekend dat de ontvanger nooit thuis hoeft te blijven voor de levering en we het gebak per post altijd netjes kunnen afleveren.

Verschillende soorten

Er zijn verschillende soorten ambachtelijk gebak waaruit u een keuze kunt maken. De verschillende soorten zijn Haagsche Hopjes Banket, Kaneel Banket, Chocolade Banket en Walnoot Sinaasappel Banket. Ook is er de mogelijkheid om verschillende soorten gebak per post te combineren in een combinatiebox. Dit betekend dat u twee tot vier soorten gebak in hetzelfde doosje ontvangt. U maakt een keuze op onze website en wij doen de rest.

Cadeau

Het lekkerste cadeau dat u online kunt bestellen is één van ons ambachtelijk gebakkken gebak per post. U kunt bijvoorbeeld iemand een cadeau geven als diegene jarig is. Of een heerlijk kraamcadeau voor de kersverse moeder. 

Thuiswerken

Uw personeel of collega’s werken waarschijnlijk in deze vreemde tijden thuis momenteel. Wij van brievenbusbanket hebben een originele maar ook vooral lekkere oplossing om toch het moreel hoog te houden in uw team. Verstuur een gebak per post met een inspirerende persoonlijke boodschap er gratis aan toegevoegd naar uw personeel of collega’s om ze een hart onder de riem te steken.

http://www.brievenbusbanket.nl/