A brand new year
Image default
Zakelijke dienstverlening

Verhuisbedrijf Rotterdam Keurmerkverhuizer; verhuischecklist

Vergeet dit niet als u gaat verhuizen

Gaat u binnenkort verhuizen van of naar Rotterdam? Dan is het handig om een verhuisbedrijf in Rotterdam in te schakelen. Een verhuizing is een behoorlijk ingrijpende gebeurtenis. Het is natuurlijk prachtig dat u naar een ruimere of mooiere woning gaat verhuizen, voor u echter weer helemaal op uw plaats bent, moet er een heleboel gebeuren. Als de verhuizing een feit is, er een datum gepland is en je blij bent met de aankoop van je nieuwe woning, dan begint ook het ‘grote regelen’. Want onderschat dat niet, een verhuizing doet u niet zomaar even, dat vraagt een gedegen voorbereiding, dat vraagt bovendien een strakke planning. Vergeet u de volgende zaken niet als er een verhuizing in de planning staat? 

Ruim voor, kort voor en op de dag zelf 

U kunt een verhuizing opdelen in een aantal fases. Zo heb je de periode ruim voor de verhuizing, de periode vlak voor de verhuizing en de verhuisdag zelf. In de fase ruim voor de verhuizing is het verstandig een verhuisbedrijf te regelen. Uiteraard kiest u het verhuisbedrijf dat kan voldoen aan uw wensen en uw budget. Verder is het in deze periode zaak het budget voor de verhuizing te bepalen en de nieuwe woning op te meten. Hulp nodig met de ontruiming van uw woning? Keurmerkverhuizer staat voor u klaar

Een opgeruimd huis 

In de periode vlak voor de verhuizing haalt u de koelkast en de vriezer leeg en schakelt u deze apparaten uit. Deze periode staat bovendien in het telen van schoonmaken, en dat van zowel het ‘oude’ als het ‘’nieuwe’ huis. U laat u huidige woning netjes achter en wilt graag in een opgeruimd huis aan een nieuwe periode van uw leven beginnen. Als u nog jonge kinderen heeft is het wellicht handig die overdag ergens te laten spelen, opa en oma willen vast wel oppassen. Uiteraard komen ze later op de dag – als u de spullen alweer aardig op de plek heeft in de nieuwe woning- hun nieuwe huis bekijken. 

Zorg dat in elk geval de slaapkamers in orde zijn 

Dan de dag zelf. Terwijl de mensen van het verhuisbedrijf hun werk doen, noteert u de meterstanden van de woning die u verlaat en doe je de waardevolle spullen in een tas die je bij je houdt gedurende de dag. Je controleert of er niets in je oude huis achterblijft en in je nieuwe woning zorg je in elk geval dat de nieuwe slaapkamers in orde zijn voor de eerste nacht. De koelkast en vriezer zet u wel alvast op de plaats, maar doet u nog niet meteen aan. Dat kan namelijk prima de volgende ochtend.

Uw verhuizing uitbesteden aan een professioneel verhuisbedrijf in Rotterdam? Neem snel contact met ons op. 

https://www.keurmerkverhuizer.nl/