A brand new year
Image default
Woning en Tuin

Landelijke eettafels

Een nieuwe trend op het gebied van wonen is het landelijk wonen. Zoek je bijvoorbeeld naar een landelijke eettafel die perfect past in je interieur? Dan vindt je in onze webshop een ruime keuze aan eettafels, maar ook aan banken, lampen en stoelen. Het gebruik van natuurlijke materialen creëert een landelijke sfeer in huis. Je haalt de natuur in huis door te kiezen voor een landelijk interieur.

Kies voor authentieke landelijke eettafel

Vrijwel alle landelijke tafels in onze webshop zijn vervaardigd van hout of beschikken over een houten tafelblad. Authentiek en landelijk materiaal, het zorgt voor een unieke combinatie van een modern en straks ontwerp in een landelijke stijl. Neem bijvoorbeeld een natuurhoutentafel met een modern onderstel. Bij een landelijke tafel mogen landelijke stoelen niet ontbreken. In onze shop vind je ook aan landelijke stoelen een ruim aanbod.

Creëer een landelijk gevoel met een landelijke eettafel

Voor een landelijke tafel kunnen meerdere houtsoorten gebruikt worden. Een aantal van deze soorten komen echter veelal terug. Eén van deze soorten is eiken, wat een puur Nederlandse houtsoort is. Eikenhout werd traditioneel veel gebruikt voor woonkamers op het platteland. Om het landelijke gevoel te creëren is een tafel die niet volledig is afgewerkt een uitermate geschikte keuze. Een niet perfecte tafel en haar gebruikssporen verhogen de landelijke ervaring. Een ander veel gebruikte houtsoort is teakhout. De teakhouten tafel is donkerder van kleur en brengt meer elegantie aan de inrichting van je huis.

Neem stijl en inrichting mee bij keuze voor landelijke eettafels

Bij het kiezen van een landelijke eettafel is het belangrijk hoe deze in de inrichting van je woon- of eetkamer past. De stijl en inrichting zijn een belangrijke factor voor het inpassen van de eettafel. In onze webshop vind je landelijke eettafels en salontafels. Kijk niet alleen naar de tafel, want ook de landelijke stoelen moeten perfect aansluiten. Niet alleen qua aanbod maar ook qua prijs is het aanbod zeer ruim en variërend in onze webshop. Prijzen lopen uiteen van 200 tot circa 1650 euro afhankelijk van het ontwerp, materiaalkeuze en de geboden kwaliteit van de constructie.

Ruim assortiment aan landelijke eettafels

Meer informatie over een specifieke eettafel vind je in onze webshop. Wanneer je een eettafel naar keuze hebt aangeklikt krijg je een scherm met informatie over de desbetreffende eettafel. Hier zie je in welke kleur de tafel beschikbaar is en wat voor afmetingen de tafel heeft. Zo weet je precies in welk formaat en kleur de tafel te bestellen is. Binnen het ruime assortiment in onze webshop heb je een keuze uit meerdere aanbieders. Voorwaarden wat betreft leveringen en retourneren kunnen daardoor verschillend zijn. Een gedroomde landelijke eettafel is dan ook snel en eenvoudig te vinden in onze webshop. Voor landelijke woonkamer of tuin inspiratie bekijk Landelijkwonen.Blog.

 

https://landelijkwonen.blog