A brand new year
Image default
Zakelijke dienstverlening

Hardloopspullen kopen bij Sportgifts

Vanaf volgend kalenderjaar (2020) wil ik weer fanatiek gaan hardlopen. Een sportblessure heeft mij de afgelopen anderhalf jaar langs de kant gehouden. Maar inmiddels ben ik daarvan hersteld en merk ik dat ik van niet sporten erg ongelukkig word. Om mijzelf extra te motiveren heb ik ervoor gekozen om nieuwe hardloopspullen te kopen. Ik had alleen geen idee waar en ben online gaan zoeken naar een sportwinkel. 

Sportgifts

Al snel kwam ik op de website van Sportgifts. Een sportwinkel die vlakbij was, namelijk in Assen, en die ook online hun aanbod lieten zien. Qua hardloopkleding zag ik al gauw toffe shirts! Alleen over de hardloopschoenen twijfelde ik heel erg omdat ik in verband met mijn vorige blessure wel goed schoeisel moet hebben. Ik besloot dus om daar naartoe te gaan zodat een van de medewerkers mij vast en zeker van goed advies kon voorzien over mijn situatie en de te kiezen hardloopschoenen. 

Sportwinkel in Assen

De volgende dag ben ik naar Assen gereden om de sportwinkel Sportgifts te bezoeken. Bij binnenkomst werd ik direct aangesproken door een verkoper met de vraag of dat hij mij ergens bij kon helpen. Ik vertelde hem dat ik een kruisbandblessure heb gehad, dat dat inmiddels over is en ik graag weer wil gaan hardlopen, maar geen idee heb over welke hardloopschoenen ik dan nodig heb. Hij nam mij direct mee naar hun aanbod en vroeg niet alleen standaard vragen zoals schoenmaat, maar ook over op welke ondergrond ik wil gaan hardlopen etc. Vervolgens kwam hij met een zwart met oranje schoen aanlopen die er erg goed uitzag! Hij vertelde mij iets over de demping en vastigheid van de schoen, wat bevorderlijk zou zijn voor mijn knie en bijbehorende kruisbanden. Uiteindelijk heb ik voor die sportschoenen gekozen en daar ben ik ontzettend blij mee! Ik heb er al een paar keer mee hardgelopen en ze bevallen mij uitstekend. Ik kan dus iedereen aanraden een bezoek te brengen aan Sportgifts.