A brand new year
Image default
Vervoer en transport

Hoe kom ik aan een goedkope taxi ?

Zoek tocht taxi op internet

Als je op internet gaat zoeken naar een taxi naar Schiphol zijn er veel aanbieders tegenwoordig. Af en toe zie je door de bomen het bos niet meer. Toch is het de moeite waard om deze manier een taxi te bestellen.

Verschillen in tarief kunnen wel oplopen tot 60% in vergelijking met een taxi die op Schiphol staat. 

Wat is een goed taxibedrijf ?

Maar hoe weet je dan of je een goed taxibedrijf hebt? De eerste indruk is natuurlijk de website en de prijs. Is het taxibedrijf dag en nacht telefonisch te bereiken? 

Waar je ook op moet letten is de annuleringregeling. Stel dat de reis niet doorgaat kan je dan nog kosteloos annuleren. Als je je in deze dingen kan vinden bel ze dan op een een afspraak maken of bestel via hun website. 

Vliegen via Schiphol.

Onze eerste ervaring met een taxi via internet was erg goed bevallen. Wij kwamen erachter dat het een hoop geld kan schelen, als je een taxi via internet besteld. Wij kwamen ook een keer met de taxi vanaf Schiphol naar huis.

Na een lange reis vanaf Nieuw Zeeland kwamen we op de luchthaven aan en werden door het bedrijf Taxibestellen.nl kort na de landing al gebeld door de taxichauffeur. Na onze koffers te hebben verzameld en door de douane te zijn gelopen, stond de taxichauffeur al netjes voor ons klaar. 

Dure taxi’s bij Schiphol Plaza 

Stap je zomaar in een taxi op Amsterdam Schiphol, buiten bij de officiële taxistandplaats dan gaat na het instappen meteen de meter aan. Er staat meteen een bedrag op de meter zonder een meter te hebben gereden. Op onze rit naar Lelystad zou er meer dan €150 op de meter hebben gestaan. Voor ons was het deze keer €98,  een hoop verschil toch en snel bespaard. 

Wij bestelde de taxi dus bij Taxibestellen.nl, een taxibedrijf wat vervoer door heel Nederland uitvoert, buiten schipholvervoer. Ook voor de terugreis vanaf Schiphol naar huis konden we hier de taxi voordelig bestellen. Ze houden onze vlucht in de gaten en de landing bellen ze je om af te spreken op Schiphol. Bij dit bedrijf heb je altijd een taxi voor je zelf. Je deelt hem dus nooit met vreemde mensen. Je wordt dus direct naar je adres gebracht.

https://www.taxibestellen.nl/taxi/