A brand new year
Image default
Zakelijk

Uw makelaar in Köngernheim voor onroerend goed buiten de markt in Duitsland

In ons makelaarskantoor E1 Investments Köngernheim beheren wij diverse projecten met off market vastgoed zoals verkoop, aankoop en investering. Onze gespecialiseerde medewerkers werken landelijk als beleggingsmakelaars in Duitsland om op discrete wijze geschikt vastgoed te vinden voor particuliere en commerciële investeringen. Als vastgoedmakelaar voor vastgoedbeleggingen in de off market sector vertrouwen wij op onze exclusieve database, waarmee wij verkopers en investeerders bij elkaar brengen.

Immobilienbüro für Off Market Immobilien in Köngernheim

Ons team in het makelaarskantoor voor off market vastgoed in Köngernheim werkt met ervaring, professionaliteit en discretie aan uw succes als belegger of vastgoedverkoper. Als goed aangesloten beleggingsmakelaars in Duitsland zijn wij op zoek naar geschikt off market vastgoed voor particuliere en commerciële investeerders in het hele land. Wij laten ons leiden door uw persoonlijke wensen als vastgoedbelegger, om u individueel en vakkundig te adviseren vanaf de planning en het onderzoek tot aan de realisatie van uw investering. Als vastgoedmakelaars voor vastgoedbeleggingen zijn onze gespecialiseerde medewerkers ook de juiste aanspreekpartners als u op zoek bent naar een geschikte kandidaat-koper voor de verkoop van uw vastgoed. Informeer u over onze diensten voor vastgoedmakelaardij, -verkoop en -beleggingen!

Makelaar voor vastgoedbeleggingen in het Rijn-Maingebied

Beleggingsdeskundigen classificeren vastgoedbeleggingen als beleggingen met een laag risico en een veilig rendement. Wilt u discreet een interessante vastgoedbelegging met goede winstvooruitzichten verwerven? Als ervaren vastgoedmakelaars voor beleggingsobjecten hebben wij altijd geschikte off market-objecten in bijvoorbeeld het Rijn-Maingebied en in Wiesbaden in het vizier, die voorbestemd zijn voor beleggingsbeleggingen. Onze makelaarsactiviteiten zijn niet beperkt tot een specifieke regio. Wij treden op als makelaars voor appartementsgebouwen, wooncomplexen en andere rendementsgoederen in het hele land, om zo de best mogelijke investeringen voor u te kunnen doen. Wij richten ons altijd op uw individuele beleggersbelangen, ongeacht of u een van onze particuliere, commerciële of institutionele klanten bent.

Investeringsmakelaars in Duitsland voor investeringsprojecten van elke omvang

Als investeerder met een belang in vastgoedbeleggingen geeft u onze ervaren beleggingsmakelaars in Duitsland de opdracht om te zoeken naar geschikte privépercelen of commercieel vastgoed. Wij maken gebruik van de grote database van onze E1-holding en kunnen daarom landelijke investeringen in ons vastgoedkantoor voor off market-vastgoed in Köngernheim regelen. We zijn niet alleen flexibel met betrekking tot de regio, maar ook met betrekking tot de hoogte van het investeringsbedrag. In onze vorige activiteit als beleggingsmakelaar in Duitsland waren we in staat om investeringen in off market vastgoed te beheren met investeringsbedragen van één tot 60 miljoen euro. Realiseer een investering in de door u gewenste grootte met onze makelaar voor vastgoedbeleggingen in Köngernheim!

Makelaar voor appartementsgebouwen en andere woningen

Wij zijn niet alleen actief als beleggingsmakelaar in heel Duitsland, maar ook als makelaar voor appartementsgebouwen en andere woningen in het Rijn-Maingebied. In deze functie werken we samen met investeerders die bouw- en andere investeringsprojecten willen uitvoeren. Als eigenaar van een appartementsgebouw of -grond kunt u daarom onze vastgoedmakelaar E1 Investments in Köngernheim de opdracht geven voor de marketing en verkoop van off-marketingprojecten. Onze activiteit als makelaar voor appartementsgebouwen kenmerkt zich door discretie. Daarom bieden wij alle eigendommen uitsluitend aan als off-market objecten en verkopen deze geruisloos aan investeerders. Met onze makelaar kunt u uw verkoop zonder publieke aandacht afsluiten.

Van vastgoedmakelaardij tot de verkoop van onroerend goed buiten de markt om

Voor eigenaren die percelen, appartementencomplexen en ander onroerend goed verkopen, bieden wij een uitgebreide portefeuille van diensten aan, van locatie-analyse en taxatie tot en met de overdracht van het onroerend goed. Als experts voor off-market vastgoed met sterke regionale en nationale netwerken kunnen wij de marktwaarde van uw vastgoed realistisch inschatten en een marketingstrategie ontwikkelen die is afgestemd op uw individuele behoeften. We organiseren ook het verkoopproces en de contractonderhandelingen met de kopers. Spreek met een makelaar van ons makelaarskantoor voor off-market objecten in Köngernheim om professionele ondersteuning te krijgen voor bemiddeling en verkoop!