A brand new year
Image default
Zakelijk

Crypto-apps gebruiken, hier moet je op letten

Je geld op een spaarrekening zetten levert je niet veel meer op tegenwoordig. Om deze reden kiezen veel mensen ervoor om te gaan beleggen. In traditionele aandelen, maar ook in cryptovaluta. Het aanschaffen van cryptovaluta kan best gecompliceerd zijn. Daarom zijn er tegenwoordig allerlei apps die dit makkelijker voor je maken. Er zijn veel verschillende apps op de markt. Welke moet je kiezen en waar moet je op letten?

Kijk uit voor malafide apps

Google verwijdert regelmatig valse apps voor het handelen in cryptomunten uit de Play Store. Deze apps zijn zo ontwikkeld dat ze erop uit zijn om je te beroven. Zo kun je makkelijk al je geld kwijtraken of je zit zomaar vast aan een duur abonnement. Doe dus altijd zelf onderzoek naar een app voordat je hem download. Lees de recensies en kijk hoe vaak de app gedownload is en zoek uit wie er achter de app zit. 

Welke app kies je?

Welke app kies je, want het aanbod is groot. Wat is nu de beste crypto trading app? De best applicatie bestaat niet, want alle applicaties zijn anders. Het ligt er net aan naar welke functionaliteiten je op zoek bent. Bedenk daarom eerst welke functies je belangrijk vindt. Er zijn bijvoorbeeld crypto-apps waarmee je kunt handelen maar ook je cryptos op kunt bewaren. Er zijn apps met en zonder iDeal ondersteuning. Bedenk dus goed wat je wil. 

Tips voor het gebruik van crypto-apps

Handel alleen met geld dat je kunt missen. De koersen van cryptovaluta zijn erg onvoorspelbaar. Het kan je veel geld opleveren, maar je kunt het ook net zo makkelijk allemaal weer kwijtraken. Stop dus nooit al je spaargeld in een bepaalde cryptomunt. Bewaar de sleutel van je wallet goed en deel deze met niemand. De sleutel geeft toegang tot je crypto. Schrijf de sleutel ook ergens op papier op. Zo voorkom je dat je hem kwijtraakt mocht je computer ooit crashen. 

 

https://www.verdienformule.nl/crypto/beste-crypto-app/

Gerelateerde artikelen

Activiteiten om te doen tijdens een vrijgezellenfeest

5 voordelen van een externe vergaderlocatie

Zakelijk advies