A brand new year
Image default
Industrie

3DPrinters-Store Polylite PETG Filament

Printen met Polylite PETG filament is heel eenvoudig. Er is geen verwarmd bed nodig, dus u kunt een onverwarmde glasplaat of een printoppervlak met 3DLac gebruiken. Het heeft ook een hoge slagvastheid en stijfheid bij lage temperaturen, dus het kan buiten worden gebruikt in de koude wintermaanden.

PolyLite PETG 3D printer filament is de nieuwste innovatie in 3D printen. Het laat kunstenaars, ingenieurs en dagelijkse gebruikers toe om high-performance prototypes en eindgebruiksonderdelen te bouwen met uitzonderlijke mechanische eigenschappen. PETG combineert de gebruiksvriendelijke print eigenschappen van PLA met de sterke eigenschappen van ABS.

Polylite PETG is het meest flexibele en sterkste filament in vergelijking met ABS en PLA filament.

PolyLite PETG filament is een hoogwaardig 3D print filament voor Fused Deposition Modeling 3D printers. PolyLite heeft geen onaangename geuren en is chemisch vergelijkbaar met polycarbonaat, waardoor het ook vergelijkbaar is met ABS.

Polylite is een filament dat het gebruiksgemak van PLA combineert met de sterkte van ABS – zonder de onaangename geur van ABS tijdens het printen. Polylite is bestand tegen temperaturen tot 110 graden Celsius, waardoor het hittebestendiger is dan andere filamenten.

3DPrinters-Store Polylite PETG is speciaal ontwikkeld voor het printen met extrusie gebaseerde desktop 3D printers. Dit filament kan worden gebruikt voor een breed scala aan toepassingen, zoals decoratieve objecten, functionele prototypes en speelgoed. De toevoeging van glasvezel aan het kunststof materiaal geeft Polylite PETG een toename in stijfheid. Dit resulteert in een zeer sterke print-out die gemakkelijk kan worden geschuurd of bewerkt.

PolyLite PETG filament is ontworpen voor de beste 3D printers in zijn klasse. PolyLite PETG filament is een grondstof van hoge kwaliteit, die de drie belangrijkste en meest gewenste eigenschappen combineert: de beste dimensionele stabiliteit, vloeibaarheid en mechanische sterkte.

PolyLite is het beste filament om te gebruiken voor 3D printen wanneer u prototypes en afgewerkte producten van hoge kwaliteit moet produceren. PolyLite geeft u de flexibiliteit en sterkte van PETG zonder de krappe toleranties van HDPE.

PolyLite PETG is een PETG-derivaat. Dit filament heeft de typische eigenschappen van PET (hoge slagvastheid, uitstekende transparantie en goede chemische weerstand). Bovendien biedt PETG een zeer hoge hittebestendigheid, goede mechanische eigenschappen en een geringere neiging tot uitzakken.

Polylite is een gemakkelijk te gebruiken 3D-printermateriaal dat de verwerkingsproblemen aanzienlijk vermindert.

 

https://3dprinters-store.com/

Gerelateerde artikelen

Veilig werken op hoogte doe je zo

Krimpfolie, sterker dan alle andere folies

Voordelen van een wandzwenkkraan