Verzeker jezelf van een betrouwbare adviseur

Heb je er wel eens over nagedacht wat er gebeurt wanneer er bij je ingebroken wordt of wie je spullen betaald als je deze kwijtraakt op vakantie? Dit zijn uiteraard geen fijne scenario’s, maar des te belangrijker om te zorgen dat je niet voor verrassingen komt te staan. Deze zaken kun je namelijk eenvoudig verzekeren zodat, wanneer je wel in een dergelijke situatie belandt, je financieel veilig bent. Maar binnen de wereld van verzekeren zijn er helaas ook een hoop oplichters actief. Ben je dus bewust waar je jouw spullen, vakantie of huis verzekerd en of je wellicht ook minder kan betalen.

Regel alles onder één dak

Bij het afsluiten van een verzekering wordt vaak een associatie gemaakt met fysieke spullen die je kunt vasthouden. Maar wist je dat je ook je huis kunt verzekeren tegen een storm, inbrekers of wanneer een van je vrienden per ongeluk iets kapot maakt? Samen met je hypotheekadviseur uit Bergen op Zoom gaan jullie kijken welke aanvullingen voor jouw situatie verstandig zijn. Het voordeel voor jou is dat je adviseur voor jou persoonlijk aan de slag gaat en dit doet vanuit een onafhankelijke positie. Zo kies jij uit een ruim aanbod én profiteer je van pakketkortingen en een ruimere dekking. Ben je daarnaast ook op zoek naar jouw droomwoning? Bekijk dan ook samen de verschillende hypotheken in Bergen op Zoom en kies degene die het beste bij jou en je gezin past. Op die manier regel je alles onder één dak.

Welke verzekering past bij jou?

Wanneer je in gesprek gaat over de mogelijkheden binnen je hypotheek en passende verzekeringen is het fijn om wat kennis te hebben van de verschillende opties. Er bestaan namelijk een hoop verzekeringen, elk geschikt voor specifieke situaties:

 • Opstalverzekering
  Is een verzekering die schade aan de opstal dekt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan brand, waterschade en andere vormen van schadeoorzaken.
 • Inboedelverzekering
  Is een verzekering tegen schade die men aan de inboedel (of huisraad) kan oplopen.
 • Reisverzekering
  Is een verzekering tegen schade die opgelopen wordt tijdens reizen.
 • Autoverzekering
  Is een ruime term voor allerlei verzekeringen die tot doel hebben de schade aan of veroorzaakt door de eigen auto te verzekeren.

Bespreek alles aan je keukentafel

Voor gedetailleerd advies, toegespitst op jouw situatie, schakel je een hypotheekadviseur in. Hier kun je dagelijks terecht voor het bespreken van jouw persoonlijke financiële mogelijkheden. Maar ook voor de marketing voor de verkoop van je huidige woning staan ze voor je klaar. Ben je niet in de gelegenheid om bij ze langs te gaan? Dan komen ze met alle liefde de mogelijkheden bespreken bij jou aan de keukentafel.