A brand new year
Image default
Woning en Tuin

Woning verhuren expats

Woning verhuren expats? Neem contact op met ExpatsWoningVerhuur! Wij zijn gespecialiseerd in het verhuren van woningen in expats. Expats Woning Verhuur heeft landelijke dekking. U wordt altijd geholpen door een verhuurmakelaar met kennis van de lokale markt. 

Expats zijn buitenlandse werknemers die worden ingehuurd door een Nederlands bedrijf of uitgezonden door een bedrijf in het buitenland. Het zijn hoogopgeleide werknemers die een hoog inkomen genieten. Hierdoor zijn het betrouwbare huurders. Expats zijn tijdelijk in Nederland, vaak voor 1 tot 3 jaar, daarom zoeken zij een tijdelijke huurwoning. Na de verhuurperiode komt uw woning dus weer vrij voor verkoop, eigen gebruik of een nieuwe verhuurperiode. In veel gevallen kunt u uw meubilair gewoon laten staan! 

Expats Woning Verhuur vindt een geschikte huurder en controleert deze op antecedenten, identiteit en kredietwaardigheid. Zo heeft u zekerheid over de achtergrond van uw huurder. Ook zorgen wij onder andere voor een waterdicht huurcontract en zijn wij aanwezig bij de sleuteloverdracht. 

Meer informatie over woning verhuren expats via Expats Woning Verhuur? Neem contact op via onze website!

 

Bent u opzoek naar een huurwoning? Ook dan kunt u bij Expats Woning Verhuur terecht! 

http://www.expatswoningverhuur.nl/