A brand new year
Image default
Woning en Tuin

Tijd voor een nieuwe vloer in uw woning

Zeker als u tegenwoordig veel meer tijd in huis doorbrengt, is het fijn om te kunnen leven in een mooie en verzorgde woning. Naarmate u meer om u heen kijkt, ziet u wellicht dat de vloerbedekking inmiddels flink verouderd of zelfs versleten is. Dit is het perfecte moment om over te gaan op nieuw tapijt in huis. U kunt kiezen voor een standaard vernieuwing, waarbij het oude tapijt wordt vervangen door een nieuw exemplaar. Ook is het mogelijk om nu eens een heel andere vloer te laten leggen. Een gespecialiseerd bedrijf als Simson Tapisimsonjt is het juiste adres om lekker rond te kijken en vervolgens de ideale nieuwe vloer voor uw woning te bestellen.

 

Kies uit vele prachtige opties

Bij zaken als Simson Tapijt heeft u een zeer ruime keuze op het gebied van vloerbedekking. Zo kunt u niet alleen kiezen voor tapijt in allerlei fraaie kleuren en uitvoeringen, maar ook heeft men hier de meest prachtige vloeren van PVC, laminaat en vinyl. Bij het bepalen van de juiste vloerbedekking is het belangrijk om stil te staan bij de ruimtes waar u deze wilt leggen en de mate van gebruik. Zo kunt u in de badkamer en het toilet natuurlijk het beste kiezen voor een vochtbestendige vloerbedekking. In andere ruimtes in huis kiest u misschien liever voor het warme comfort van Simson tapijt. Gaat u voor onderhoudsvriendelijk? Dan is ook een mooie nieuwe laminaatvloer het overwegen waard. Uiteraard kunnen alle vloeren geleverd worden in tal van schitterende kleuren en motieven.

 

Maak uw interieur helemaal af

Door de toevoeging van bijpassende gordijnen van Simson Tapijt maakt u uw interieur helemaal compleet. Voorts kunt u bij uw lokale vloerenspecialist terecht voor diverse typen zonwering en horren, waarmee u hinderlijk zonlicht en zoemende insecten zelfs op de heetste zomerdagen buiten de deur kunt houden. Vanzelfsprekend worden alle producten die u bestelt volledig op maat geleverd, zodat ze perfect zullen passen en gelijk geplaatst kunnen worden. Geniet voortaan nog meer van uw eigen huis!