A brand new year
Image default
Woning en Tuin

Woning verhuren Amsterdam

Woning verhuren Amsterdam? Snel en professioneel door Expats Verhuur Amsterdam! Wij zijn een ervaren verhuurmakelaar op de Amsterdamse huurmarkt en weten precies hoe uw woning verhuurdmoet worden! Wij zijn zeer actief in de marketing van uw woning, zodat u snel een nieuwe huurder vindt. De huurder controleren wij op identiteit, kredietwaardigheid en antecedenten. Zodoende hebt u zekerheid over de achtergrond van uw huurder. Ook zijn wij onder andere aanwezig bij de sleuteloverdracht en informeren wij u over een geschikte huurprijs.

Woning verhuren Amsterdam: verhuren aan expats

Expats Verhuur Amsterdam is gespecialiseerd in het verhuren aan expats. Dit zijn buitenlandse werknemers met een hoge opleiding en hoog inkomen. Zij worden vaak ingehuurd door Nederlandse bedrijven. Een schoolvoorbeeld zijn de IT-ers uit India die computersystemen in Nederland onderhouden en opzetten. Expats worden vaak voor een periode van 1 tot 3 jaar ingehuurd. Daarna vertrekken zij weer naar een ander land. Door de tijdelijke aard van deze arbeidsovereenkomst zoeken expats een tijdelijke huurwoning. Na de verhuurperiode komt uw woning weer vrij voor bijvoorbeeld verkoop of eigen gebruik. Uw meubels kunt u gewoon laten staan! Doordat expats een hoog inkomen hebben zoeken zij vaak huurwoningen in het duurdere segment, zoals luxere woningen die zeer goed zijn onderhouden. Deze huurwoningen kunnen of willen andere huurders vaak niet betalen.

Ook kunt u ervoor kiezen om uw woning door Expats Verhuur Amsterdam te laten beheren. Wij bieden financieel en technisch beheer. Dit houdt in dat wij maandelijks de huur innen en oplossing bieden bij technische problemen.

http://www.expatsverhuuramsterdam.nl