A brand new year
Image default
Woning en Tuin

Vrolijkheid met de Verticale tuin, de handige plantentas

Uw tuin kan wel een opknapbeurt gebruiken als u nu naar buiten kijkt. Het voorjaar staat voor de deur dus nu wordt het tijd om over uw tuin nate denken. Het tuinhek kan wel wat vrolijker, u wilt wat meer kleur in uw tuin.

Met een Verticale tuin kunt u veel kanten op, het neemt weinig ruimte in beslag en er kan echt wat moois van gemaakt worden. De plantentas is van hoogwaardig vilt met verschillende vakken. Op deze manier kunnen er bloemen, planten, zaden in worden gezet en eenvoudig ophangen met de voorgemonteerde ringen.

Uw eigen eetbare wand is eveneens simpel te maken met kruiden of groente.

Of gevuld met kunstbloemen en kunstplanten, op deze manier ontstaat er een vrolijke en onderhoudsarme situatie. De verticale tuin op een andere manier.

Verticale tuin in het interieur

Binnenshuis in het interieur is de verticale tuin tevens geschikt, plaats er bijvoorbeeld kunstbloemen in en dit zorgt direct voor een prachtig en vrolijk resultaat. Een onderhoudsarme oplossing in elke ruimte zoals woonkamer, hobbykamer, badkamer of slaapkamer.

Eenvoudige montage en Onderhoudsarm

De verticale tuin is eenvoudig te monteren met de voorgemonteerde lussen aan een spijker in de muur, de tas is van vilt en stevig materiaal. Met een of meerdere tassen is de verticale tuin in elk gewenst formaat te maken. 

KunsthaagEU heeft de verticale tuin als tas in verschillende formaten met diverse zakken van hoogwaardig vilt. Gewoon vanuit de luie stoel te bestellen en binnen 2 werkdagen bij u afgeleverd.

https://kunsthaag.eu/product-categorie/verticale-tuin/