A brand new year
Image default
Woning en Tuin

Vintage meubels shoppen in Utrecht

Vintage meubels shoppen

Bij De Machinekamer geloven we in de combinatie van vintage en nieuw design. Vintage meubels staan goed in elke woonruimte. Het zijn stuk voor stuk prachtige items met hun eigen verhaal. Ben jij op zoek naar vintage pareltjes? In onze webshop kun je eenvoudig op zoek gaan naar de vintage meubels naar jou smaak. Je bent ook van harte welkom om vintage meubels te komen shoppen in de winkels in Utrecht en Zaandam. De Machinekamer verkoopt vintage meubels in Utrecht in een spiksplinternieuwe showroom, goed gevuld met de vintage design collectie én de niewe meubels van de eigen labels Sav&Økse, Galvanitas Compass Collection, Tubax en Dykmeyer. 

De Machinekamer Utrecht

Er is maandenlang gewerkt aan de nieuwe winkel van De Machinekamer in Utrecht. Na maanden vol hard werken, hakken, breken, puni ruimen, timmeren en schilderen is de showroom dan eindelijk af. 11 september 2020 werden de deuren dan ook officieel geopend. Vanwege corona geen feestelijke opening, maar iedereen werd uiteraard op 1,5 meter afstand van harte welkom geheten. 

Showrooms vol nieuwe en vintage meubels

De Machinekamer heeft na de start in 2006 al een aantal jaar een prachtige showroom in Zaamdam. Ben jij op zoek naar vintage meubels in Utrecht maar houd je ook van nieuwe meubels met een design uitstraling? Dan zit je helemaal goed bij De Machinekamer. Naast de grote collectie nieuwe buisframe stoelen hebben we een eigen collectie met designklassiekers opnieuw gelanceerd, zoals de Galvanitas S16 schoolstoelen en Deens design banken en fauteuils. In onze winkels in Zaandam en Utrecht ben je van harte winkel om vintag en nieuw design te komen shoppen. Je vindt ons in Zaandam op de Stormhoek 39 en in Utrecht op de Nieuw Amsterdamlaan 15-17. Heb je vragen of wil je persoonlijk advies? Onze verkoopadviseurs zijn je graag van dienst. Uiteraard kun je ook online shoppen via demachinekamer.nl of shop onze unieke Scandinavische Sav&Økse collectie via sotafels.nl. Tot snel!

https://www.demachinekamer.nl/nl/