A brand new year
Image default
Woning en Tuin

Tuinhuizen en bergingen

Bekijk de tuinhuizen en bergingen bij tuinartikelenoutlet.nl. Aldaar zie je een flink assortiment bouwwerken voor verschillende doelen. Heerlijk is een tuinoverkapping waarmee je het seizoen kan verlengen, op een zachte najaarsdag kun je buiten zitten. Praktisch is een thuiswerkplek in een tuinhuis wat goed geïsoleerd is. Je moet dan denken aan een tuinhuis van het merk Douglas wat garant staat voor topkwaliteit. Lees verder over de mogelijkheden omtrent een extra tuinhuis of berging in je tuin.

 

Beproefde kwaliteit

Houtskeletbouw heeft zich bewezen. Zo’n veertig jaar geleden dacht iedereen, die woningen van houtskeletbouw vergaan snel. Deskundigen zeiden toen al dat houtskeletbouw net zo lang meegaat als een conventioneel gebouwd huis, en die deskundigen hebben gelijk gehad. Een blokhut, overkapping, schuur, thuiskantoor, berging of wat voor tuinhuis dan ook, wat op dezelfde manier wordt geplaatst dan een houtskeletbouw woning, gaat levenslang mee. Het is in alle opzichten beproefde kwaliteit, want in sommige landen hebben ze al eeuwen houtskeletbouw. Wat zich ook bewezen heeft is de isolatie. Stel de extra schuur wordt een oefenruimte met een drumstel, buiten de schuur is dat amper te horen. Of stel het wordt een kantoortje, het is eenvoudig om het in de zomer koel en in de winter warm te houden. Tuinartikelenoutlet.nl kan een tuinhuis plaatsen middels de beproefde methodes. Zij hebben VEDA in het assortiment, en evenals Douglas staat het voor topkwaliteit.

 

Half schuur half veranda

Als de ruimte er is, dan is zo’n kapschuur ideaal. Voor de helft is het een ruime berging, en de andere helft is een overkapping waar een loungeset in geplaatst kan worden. Ook dit soort bouwwerken zijn erg duurzaam, je kan zelfs een meerwaarde van de woning verwachten. Zo’n kapschuur laten plaatsen door tuinartikelenoutlet.nl kun je dus zien als een investering, want bij verkoop van de woning zie je het geld terug. Zolang je de woning niet verkoopt geniet je van een lang seizoen buiten. Zowel in het voor- als najaar is het weer niet te voorspellen. In maart een ronduit zomerse dag en in april sneeuw is mogelijk, evenals in september een najaarsstorm en in oktober kun je in enkel een T-shirt naar buiten. Als je een overkapping hebt met daarin een zitje, dan zet je de tuinmeubelen begin maart klaar en die kun je tot aan november laten staan. Als het even mooi weer is ga je in de overkapping zitten, wordt het weer kouder of slaat anders het weer om, dan staan de tuinmeubelen veilig onder het afdak. Het afdak wordt ook weleens als carport gebruikt.

 

Standaard afmetingen of maatwerk

Maatwerk tuinhuizen en bergingen zijn bij tuinartikelenoutlet.nl verkrijgen, maar vaak heeft de standaard maat berging of schuur precies de goede afmetingen. Wat in ieder geval wel maatwerk is, is de fundering. Niet uitzonderlijk wordt er gelijk met het plaatsen van een tuinhuis of berging een schutting geplaatst. Daarna kan de tuin weer netjes aangelegd worden, en is het voor vele jaren klaar met de bedrijvigheid in de tuin. Zo vraagt de extra schuur of berging weinig onderhoud, en het is duurzaam en degelijk. In ieder geval zijn de mogelijkheden talloos, zelfs een buitensauna is mogelijk. Je kunt altijd bij tuinartikelenoutlet.nl informeren wat er zoal mogelijk is. Wat vast staat is de kwaliteit, vooral als je voor houtskeletbouw kiest.

 

https://tuinartikelenoutlet.nl/